Pixajoy

Thursday, February 28, 2013

Home » Beli Barang Baby Part 4

Beli Barang Baby Part 4



Update pasal baby stuff lagi. Aku beli online dekat Mybabycomel.com. Order hari Isnin, servis super pantas esoknya barang dah sampai. Tak budget juga sampai cepat sangat. Posmen call pun masa aku balik kampung, jadi kena self collect dekat pos laju. Tadi breaktime aku pergi ambil bungkusannya. 

Kali ni aku beli bedung/selimut, barut dan tuam baby. Aku beli nursing bra juga. Jahitan yang sangat kemas dan pattern kain yang comel-comel semuanya. Barut baby memang susah nak dapatkan yang besar kalau dekat luar. Memang puas hati beli dekat akak ni sebab barut dijual ikut saiz. Pada yang nak dapatkan barut, bedung atau nursing cover jahitan tangan, aku memang cadangkan beli dekat Mybabycomel.com

Dah hampir complete semua barang-barang baby. Sikit lagi je nak shopping.


* Since 7 bulan aku dah tak kerja malam, so aku agak kurang masa kat rumah dengan aktiviti ngadap blog (plus setiap petang aku wajib buat taik mata.hiks). Maaf kalau selalu terlewat balas jejak.





17 comments:

Mrs Lurve said... Best Blogger Tips

sy pun beli di sini jgk..tp cuma beli barut sj..comel je tgk, kemas pulak tue jahitan

Masya said... Best Blogger Tips

harap nnt brg yang saya pos kat murni pun sampai selamat....

amboi mak yong tidoo jer yer...

Munnafendy said... Best Blogger Tips

haritu pun ada jgk beli barut bedung ngn tunku baby online.tp kat org lain..wpun mak kata tak pyh beli..geram tgk comel2 je coraknya kan

skrg rilex kejap dr membeli baby stuff..mcm dh nk complete je ;p

izan mama mia said... Best Blogger Tips

hai xhbs lg beli ??

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

huaaa..jeles seyh org beli beli brg baby ni.bila la turn aku nak rasa ni.. T.T

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Kakak buat barut sekali aje. Masa anak sulung buat dalam 2 dozen lepas tu simpan boleh pakai sampai anak bungsu. Bengkung pun sama kakak beli yg amway punya tu satu dan lagi satu kakak akak bagi sampai anak bungsu pakai yg sama.

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

byk pilihan yg comel2 utk baby kan skrg ni. haihhh.. kalau ikutkan hati mmg nak borong semua.

NzA said... Best Blogger Tips

saat yg plg best bila p shopping brangan baby......rindu saat itu.

transformed housewife said... Best Blogger Tips

bila dah bersalin nanti boleh lg tambah2 beli brg2 baby. hehe

eiela said... Best Blogger Tips

banyak jugak dah barang baby akak kan

Nora Karim said... Best Blogger Tips

time pregnant mmg rasa tidur itu lebih enak.. heheh sebab lepas2 tu dah kena berjaga pula... apa pun take care ya... ^_^

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Wah! Persediaan yang rapi. Bagus tu muni. Nanti insyaAllah second baby kalau ada rezeki Allah bagi Fiza akan terjah itu web.

Tak lama lagi Muni dpt org baru. X sbr nak tgk muka. Fiza pun skrg susah nak terjah blog kengkawan. Lambat sikit nak terjah kalau Alia x tidur...

Nastyna said... Best Blogger Tips

Bagus nyer service pantas gitu and kualiti bagus. Dah tak lama dah kan.. (^,^)

sal ya said... Best Blogger Tips

seronok shopping brg2 baby ek.

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Tak habis lagi Shoping ya dik?....Skrang ni banyak barangan baby yg comel2 kan.....rambang mata dibuat ya...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

kalau mgandung mmg sentiasa ngantuk.. hihii

Masya said... Best Blogger Tips

sedih kt tau.. murni x dapat barut tu... kalau dapat lbh kurang mcm ni coraknya.. sebab sy pun bg kat azie juga .. dia pun menang GA

http://indahitukamu.blogspot.com/2013/03/menang-ga-dari-blogger-masya.html