Pixajoy

Wednesday, February 13, 2013

Home » Shopping Keropok Tanjung Dawai

Shopping Keropok Tanjung Dawai



Update laju-laju. Kejap lagi nak keluar ada hal, nanti petang time kerja aku BW. Line pun tengah semput sikit sekarang. Alkisah semalam balik saja kerja dating dengan en suami pergi Nagoya. Tak sempat nak buat pilihan lama-lama, tiba-tiba terasa nak tengkucil, almaklum pundi kencing orang mengandung cepat bolos. Nanti kalau rajin aku update kainnya. 

Lepas tu pergi makan KFC yang Golden Wrap Chicken tu tak pernah rasa lagi. Serius tak sedap mana. En suami sorang order tu dan as usual tekak beliau bagi apa pun sedap. Siap buat lawak nak makan dengan kertas balut ayam tu sekali. Aku makan pun tak feel asyik ingat dekat si chubby, Aiman memang suka ayam KFC. haha konon-konon la kan, walhal satu set x-meal licin aku kerjakan.

Perjalanan balik singgah rumah mak bidan nak merasa perut, takde kat rumah pulak mak bidannya. Dah ambil no handphone dekat jiran sebelah. Nanti senang call dulu sebelum pergi. Pastu kami terus balik rumah. Dah siap parking en suami tiba-tiba ajak ke Tanjung Dawai. 

Belum sempat naik rumah, terus pusing stereng ke Tanjung Dawai. Kemain en suami warning beli keropok je tau, pastu terus balik. At last segala mak nenek kami borong. Malas nak tayang dekat sini. En suami ada ni. Nanti kena perli gambar keropok pun nak masuk blog.muahahaha.. 





16 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Kita bila makan mesti ingat anak yg tak ada di sisi kan. Itu naluri yg Allah kurnia dan tak boleh larilah kakak rasa bial dah jadi ibu...

bunga said... Best Blogger Tips

hahahaha...betul2.bunga pun cam tu..

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

nak la keropok... hihi

♥MAMASYAZA♥ said... Best Blogger Tips

keropok cicah sos mmg sedap

Nora Karim said... Best Blogger Tips

alahai.. nak gak tgk hasil memborong tu... heheh

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

haha..selalunya mcm tu la..niat di hati nk satu je tp bila dh sampai destinasi rasa semua nk borong..=P

Nastyna said... Best Blogger Tips

Hahaha cerita yang pendek, tapi banyak kisahnya. Saya dah sebulan duk nak kfc tak dapat lagi. Ngalahkan preggers kalau ngidam.

Mama Adam said... Best Blogger Tips

oowwhh... x sedap eh? lom try lagi. xmo la.

gambar keropok pun, keropok la =)

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

muni... ramai kata golden wrap tu tak sedap eh. sbb tu k.izan malas nak cuba. tak syok kan kalau mkn tapi anak takde kat sebelah.

alaaa... nak juga borong kopok kat tanjung dawai. takpe2 bulan 8 nak ke kedah kalau pnjang umur. anak sedara nak kawen.

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Seronok kan en. Suami kaki lawak... Tak kering gusi dibuatnya. Eh! Ramai yg kata kfc golden wrap tu x sedap... Fiza blm rasa lg.

Hehe.... Samala dgn hubby fiza suka nak perli. Hari tu pun... Gambar cucur pusuk pun nak msk blog jugak ke. Ekeke...

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

hihihi banyak borong keropok ya...

izan mama mia said... Best Blogger Tips

hahahah..betol..kalau hubby ada segan sikit nakm uplod gambar...ta[pi keropok tanjung dawai xper...sedap..hihi

Mrs Lurve said... Best Blogger Tips

lama dh x pegi tanjung dawai nie, kalo pegi sana mesti beli ikan bilis..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hahah.. kelakarlah muni ni... tp mmg pun, sy kdg2 hubby pun perli.. ahhahha

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hahah.. kelakarlah muni ni... tp mmg pun, sy kdg2 hubby pun perli.. ahhahha

sal ya said... Best Blogger Tips

sedap tu keropok.