Pixajoy

Monday, February 04, 2013

Home » Kecik - Kecik Dulu Tak Dapat

Kecik - Kecik Dulu Tak Dapat



Tempohari masa balik kampung singgah Petronas en suami nak buang air. Kononnya belikan anak, tapi abahnya yang main lebih. Kecik-kecik dulu tak dapat! 





21 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Yelah masa dulu mana adalah semua ini. Sekarang ada peluang bolehlah main dgn anak...

Pen Biru said... Best Blogger Tips

haha..zaman dia xdan nak main benda mahai

izan mama mia said... Best Blogger Tips

beli apa tuu..makan apa?...nampak lori petronas jer

zie marziah said... Best Blogger Tips

standby untuk baby baru kot hehehe abahnya main siap2 kang xleh main dah

Ena's Palace said... Best Blogger Tips

hehehehe..yela dulu2 bukan ada mainan cam sekrang nih...anak2 sekarang mmg untung!

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Dulu2 semua ni takde..anak2 zaman skrg lah untung..semua ada dan senang dpt.. abah nya lebih excited nak main ye..hehe:)
comel je kereta tu!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said... Best Blogger Tips

memg kdg2 mainan anak2 tu kita plak yg syok main

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

hehe..dah besar baru nak merasa..=P

diana said... Best Blogger Tips

hahah,,..
kesian...

Nastyna said... Best Blogger Tips

untung ada anak kan, boleh buat alasaa. hahaha

NzA said... Best Blogger Tips

sskali lepaskan keinginan zaman kanak2....hehehe....

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Biasa! Kt rumah ni smpai penuh mainan. Alasan : kecik2 dulu mak bapak susah. X mampu nk beli. Huhuhu

azura said... Best Blogger Tips

anak ayah la tu

BlueiceButterfly said... Best Blogger Tips

sambil menyelam minum air..hehe tumpang main sekali la..:)

Kasih Salina said... Best Blogger Tips

mainan budak2 zaman sekarang ni canggih kak,mana la bapaknya teringin juga..

Nora Karim said... Best Blogger Tips

hahah betul la... kadang2 si ayah pulak yang lebih2... :P sama macam en hubby saya...

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Ayah pulak main lebih yer. Tapi betul dulu2 mana ada permainan yang canggih spt skrg ni. Kekadang kita pun syiokkk tgok. Mcm Fiza kekadang pun try gak main permainan Alia. Ekekeke...

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

haha...sama je teruja dgn en suami k.izan. kalau belikan anak kereta kontrol ke apa... dia yg teruja lebih...

Fieda Rafli said... Best Blogger Tips

bolehla main sama2 aiman..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hihii.. zmn dulu2 xda benda camni

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

cantik lori tue...patutlah main sekali..