Pixajoy

Saturday, October 03, 2015

Home » Resepi Apom Lenggang Sedap

Resepi Apom Lenggang Sedap



Pertama kali buat nak tempek sini jugak senang aku nak refer nanti. Sedap oii aku buat sarapan satu adunan sekali je hadap habis. Dah lama nak buat tapi tak jumpa resepi best. Sekarang ni banyak betul orang share resepi kat facebook, orang rajin macam aku ni pantang tengok resepi mesti nak cuba. Huhu


Resepi aku printscreen malas taip boleh.haha..










7 comments:

Tengku Sofia said... Best Blogger Tips

Sedapnya! Nak try gak lah.

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

tenkiu pk kongsi leh la buat bila bila..
tak pernah buat pon sblm sblm ni.
makan ? mmm ntah le, x brpa nk ingat.. kikiki

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

lama tuan tanah brjimba di johor nampaknya, bila nk up cerita kat johor pulak? nampak syok je semua gamabr kat johor tu..

haha, lempeng ni, kalau makan beramai2 pasti habis..sedap dan tak cukup.. kalau makan sorang, saya mampu makan sekeping je

Nora Karim said... Best Blogger Tips

sedapnya nampak... tempek resepi je senang dr nak kena taip semulakan... hehehehe

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Mmg sedap nampaknya tu....lagi sedap kalau tak payah buat, terus makan hihj

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Sukanya kuih ni.

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Kita pun rajin juga, PK. Kita rajin copy paste lepas tu simpan elok-elok tak mahu buat. Hahaha!