Pixajoy

Thursday, October 29, 2015

Home » Aktiviti Memasak

Aktiviti Memasak



Hari ni malas nak menaip. Bagi gambar je boleh?





"Jadikan aktiviti memasak dan ruang dapur sebagai ruang mendidik"










12 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said... Best Blogger Tips

Pandainya abg hias kek. Nak rasa sikit.

Jobdirumah Buat Duit said... Best Blogger Tips

Sedapnya kek. Pandai akak buat.

tiga lalat said... Best Blogger Tips

happy family tu makk., ;p

Wa said... Best Blogger Tips

Fuyooooohhhhh...memang best ada assistant yang rajin nikan...:)

Acik Erna said... Best Blogger Tips

comelnya anak dara tu dah besar

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

tak lama lagi afia dh blh tlg ibu pulak, kan !

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

Salam singgah hari ni. Doakan yang baik2 aje for u. Tq sudi ke blog KA jg. Wah suka aktiviti masak2 macm ni . Seronok kan lgi2 kalau anak2 nak join sekali !

NzA said... Best Blogger Tips

Masa ank2 kecik akak rimas kalau diaorg ada kt dapur...skrg kalau diaorg masak diaorg suruh akak dok diam2 kt luar...nk balas dendam la kot.....muhahah...apapn syabas ibu,

LYAfrina said... Best Blogger Tips

seronok buat xtvt dgn anak2...
dia org mmg teruja sgt2

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Fuyooooo.....kata kata tu mmg tak boleh blah!!... kalah Professor Madya tau! Haha....

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haha.. kagumla bila anak2 join memasak tapi rumah nampak kemas tu...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Amboi, hai... pesanan penaja! Kalau ditujukan untuk saya, tak tahulah ruang tu nak mendidik Mommy ke atau anak-anak. Hahaha!