Pixajoy

Saturday, March 08, 2014

Home » Video Afia : Ulat & Berdiri

Video Afia : Ulat & Berdiri




Aksi Afia main dengan ulat, mainan pertama Afia. Ulat ni dah tak musical lagi. Bateri dah habis kot. Dulu masa beli Afia masih new born, nak pegang pun tak reti. Sekarang kepala ulat pun dia makan.hehe




Video masa Afia baru dapat akal. Sekarang dah terer dah berpaut sendiri berdiri tanpa kita pegang. Selamber dia berenang atas meja abang Aiman ni siap aksi kodek kaki. Afia juga tengah seronok jadikan badan kita bahan untuk dia berpaut dan berdiri. Kalau dilepaskan berdiri sendiri, lama dah dia dapat bertahan. 

Tadi pagi kat opis ibu, ibu kalih sat nak bukak loker, tengok2 dia dah turun dari katil elok je berdiri kat bucu katil tersengih-sengih nampak gusi dia yang takde sebatang gigi tu dengan muka tak bersalah. Terkojut omak!







6 comments:

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Tak lama lagi ... dpt kaki

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Hihi.. meneroka kemahiran baru ya Afia.. tahniah.. mesti tak lama dah nak berlari ni.. comell

ros_reeza said... Best Blogger Tips

akak keja kementerian pertahanan tu kat wisma ke kat kem?.. Ros dulu kat Mindef, jalan padang tembak.. 3 tahun lebih kat sana.. tahun lepas baru pindah jb ikut husband.. tapi dah tukar kementerian.. kat kastam sekarang ni :)

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

eh baru perasan macam afia jawab telefon je... hehehehe

LydSunshine said... Best Blogger Tips

suara siapa yg mula2 dlm video dia berdiri tu? pandai dah afia.

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Eh, takda komen gak!

Takpa, takpa ...

Afia darling bebeh, ulat tak leh makan. Ibu tak pesan ke ulat tu kena goreng dulu sebelum makan :)

Tahap macam ni memanglah Afia suka cari tempat landing yang best. Yang agak-agak jatuh pun soft aje lantunannya. Kat manalah agaknya port yang paling istimewa itu - tentulah badan 6 packs emaknya :)