Pixajoy

Sunday, March 23, 2014

Home » Happy 7th Birthday Aiman

Happy 7th Birthday Aiman



Happy 7th Birthday Aiman. 20 Mac hari lahir Aiman tapi ibu dah lambat up entry. Baru ada masa nak update. Seminggu cuti berholiday sakan. Dari SP ke PD. Dari PD ke PENANG, dari PENANG ke ALOR SETAR. Semalam baru balik SP semula. Hujung bulan depan nama naik untuk kursus di langkawi pulak. Pening tak habis pikiaq pasal si bambam je. Banyak benda nak story. Banyak juga gambar holiday dalam hp tak dapat transfer. Melilau cari reader card entah mana letak. Nanti la update pasal birthday Aiman. Tak sambut meriah apa pun. Kek pun takde macam selalu.

Warming up dengan gambar birthday boy dulu.





Allah selamatkan dan peliharalah Aiman Mukhlis menjadi mukmin soleh, dimurahkan rezeki, cemerlang dunia dan gemilang akhiratnya. Ameen..




18 comments:

Petak Bunga said... Best Blogger Tips

Selamat hari lahir aiman.
Semoga menjadi anak yang soleh ye.

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

amboi tengok badan sehat cute camtu , tak sangka baru 7 tahun...dah macam 9 tahun jer...

Nastyna said... Best Blogger Tips

Wieee dah besar, sweet seven. hehehe Happy belated birthday, May Allah bless u.

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

happy belated birthday Aiman...moga Aiman menjadi anak yang soleh...wahhhh PK berjalan sakan...

nurbijen said... Best Blogger Tips

Amin amin amin.,. Happy birthday to Aiman...
Wah best nyer holiday.., jgn lupa share dlm blog tau

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Selamat hari lahir aiman... semoga menjadi anak yg soleh berjaya duniawi dan ukhrawi

ros_reeza said... Best Blogger Tips

Happy belated birthday buat Aiman :)

lizz said... Best Blogger Tips

Happy birthday aiman..moga panjang umur murah rezeki..sihat &ceria sentiasa...kemain kg gaya birthday boy ni...

lizz said... Best Blogger Tips

Happy birthday aiman...moga panjang umur murah rezeki..sihat n ceria sentiasa..dan jadi anak yg soleh yer....ololo kemain lg gaya dia tu tau...

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Selamat ulangtahun kelahiran AIman..
Jadi anak soleh dan mentor adik..

Cho Zila said... Best Blogger Tips

selamat hari lahir Aiman.. dah 7 tahun yerk.. sebaya ngan anak saya Azalia...
semoga Aiman jadi anak soleh yang diberkati perjalanan hidupnyer.... amin..

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

selamat hari lahir Aiman..
semoga berjaya dunia akhirat..:)

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Samalah si Aiman dengan si Abang ni. Tak nampak setaraf dengan umur :) Bukan main posing lagi, ni mesti dia tahu ibu nak masukkan dalam blog sempena birthdaynya. Tak celebrate pun bagus gak. Takdalah nanti dah besar dok merengek minta makpak keluar duit nak buat birthday party.

Eh, nasib baik tak lupa!

Happy Belated 7th Birthday ya, Aiman Mukhlis!

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

happy belated bzday aiman...
moga jd anak yg soleh

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Happy birthday Aiman... ceria je dia tu.. bagus Abang Long Aiman ni.. semoga sihat, ceria dan soleh ya.. seronok jalan2 banyak tempat ni..

- AZIE - said... Best Blogger Tips

happy belated bufday aiman...semoga menjadi anak yg berguna ukt ibu dan ayah

Masya said... Best Blogger Tips

SELAMAT HARI LAHIR AIMAN...

Shark Kay said... Best Blogger Tips

salamat hari lahir abg aiman,
sori lambat wish,
semoga menajdi anak yang soleh,
be a good brother :)