Pixajoy

Tuesday, March 11, 2014

Home » Sebab Akulah Pemenang

Sebab Akulah Pemenang



Malam tadi aku memang dah penat gila. Entry semalam tu pun autopublish. Aku sekarang cuti ke tidak dah macam sama. Nak online semedang tak menyempat. Sory la sebab aku dah tak boleh manage BW dah sekarang ni. Aku bantai BW mana yang sempat ikut bloglist. Memang ralat ramai yang aku tak dapat jejak semula. Tapi nak buat macam mana. Inilah kehidupan. Kadang-kadang kita tak mampu buat apa yang kita nak buat.

Lepas tengokkan Aiman buat homework, Afia pun dah tidur aku tiba-tiba rasa macam nak online sekejap. Ni pun sesambil basuh dan sidai baju. Terpandang la update Pemenang Intan Berlian Mega Giveaway kat bloglist. Dah part 5 rupanya. Selalunya aku akan terjah ina komen secara berjemaah, entah macam mana hati terdetik nak klik. Pemenang boleh serah diri sampai tengahari nanti saja. Mujur sempat SEBAB AKULAH PEMENANG. Kalau aku tak online, hari ni aku kerja pagi dah tentu takkan online punya. Paling cepat aku sempat bukak netbook pun dah tentu petang.

Aku sekarang mana ada join GA ni semua dah. Special case je. Kalau dah rezeki kan, Alhamdulillah..


* Autopublish jugak. Masa, jangan terlalu cemburu..:)




23 comments:

- AZIE - said... Best Blogger Tips

tahniah PK, rezeki jgk jd pememnang..

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Tahniah PK.. rezeki nampaknya

Time Traveller said... Best Blogger Tips

memang ada pasang surut dgn blog ni .. :D

Sally Yatiey said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah.. Tahniah ;D

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Tahniah dari kakak..
Kakak pun dua hari ni kerja cuma 3 jam. Hari ini mungkin sampai pukul 12 nak kena balik. Mak Zah kakak demam..

Tak apa jgn jadikan blog satu yg membebankan..

Amanda Suria said... Best Blogger Tips

Apapun tahniah dear.....sama la..auto publish sebab sibuk sgt2...

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

tahniah pk..
kalo dah rezeki tak kemana kan..

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

wahh! pemenang rupanya..hehe.. Tahniah ya...:)

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

wow..rezeki.menang GA..congratsss..PK

Kisah Si Dairy said... Best Blogger Tips

tahniah PK...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Tahniah PK. Dah rezeki, tetiba hati terdetik nak clik kan. Well, tak mo main share2 ngan besan ke nih? Hahaha.

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

Tahniah! PK dah menang GA..

lieyalatif said... Best Blogger Tips

lieya pun cik puan kutu...nak bw terhad betul..tapi diusahakan jugak..sian sbb org dtg komen kat blog kite kan...lieya pulak bukan jenis suke komen sekadar nak kan kunjungna balas...biar bace betul2 pastu baru komen...ikhlas gitu kan tu amik mase sikit kalo bw tu heheehehe

alhamdulillah cik puan kutu..rezeki 2014 katenye nieeeee...murah rezeki....moga yg membuat GA Pun dimurahkan rezeki sbb rajin anjur GA ni.....tahniah yeak cik puan kutu...berkat berblog laa ni yeak...

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

tahniah PK

lizz said... Best Blogger Tips

waa bertuahnyer...tahniah yer PK...

Cik Tieka said... Best Blogger Tips

tahniah kak, rezeki tu.. sye pun join jgk GA tu tapi xde rezeki..huhuhu

MG schmidt said... Best Blogger Tips

tahniah
rezki GA
MG bru rsa 2 kali dr GA :)

sal ya said... Best Blogger Tips

tahniah...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Untung tu dalam tak sempat bw tak sempat on laptop....bernasib baik pulak menang GA...Tahniah yek!

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

klau dah tertulis rezeki kan !

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Tahniah-tahniah.

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

muni dah dpt ke hadiah tu?

Masya said... Best Blogger Tips

TAHNIAH MURNI.. INLAH REZEKI NAMANYA..