Pixajoy

Saturday, March 29, 2014

Home » Hadiah Kemenangan

Hadiah Kemenangan



Hadiah kemenangan Mega Giveaway Intan Berlian telah selamat menjadi hak milik. Baru semalam sempat pergi ambil dekat pos laju. Seminggu ni jadual kerja padat. Katanya busy mengalahkan menteri. Benda dah sampai lama, tapi masa tu kan aku berholiday sakan. Kecewa agaknya abang posmen datang aku takde kat rumah.kehkeh..



Lawa tak? Siapa berani kata tak lawa? Aku tak pasti apa material, nak kata cotton bukan, gorjet pun macam bukan. Kain dia kira just nice senang nak membentuk, tak keras dan tak licin. Lagi satu shawl ni jenis tak berkedut, sesuai sangat untuk orang malas.ngeh ngeh. Yang aku lagi suka, hujung dia berlekuk cantik. Shawl yang aku ada hujungnya semua rata. Ke aku yang dah ketinggalan fesyen? 

Mungkin ni shawl paling mahal aku pernah ada.kahkah..(gelak besar katanya kemut, tudung harga seploh hinggit je mampu beli, dapat yang ni terus buat lompat bintang). Shawl pun aku dah jarang pakai. Jangan kata nak bershawl, nak iron baju tak sempat, pakai baju apa pergi kerja pun tak dan fikir dah macam dulu. Dulu sempat gak atur baju apa nak pakai. Sekarang ni lepas mandi baru bukak gobok terus ambik baju yang agak tak berkedut. Kalut serupa anak sedozen.hehe.. 

End of membebel, TQSM Ina Intan Berlian. Semoga Allah merahmati dan membuka pintu rezeki seluasnya untuk ina sefamili.




13 comments:

umi alya said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah murah rezeki MP

umi alya said... Best Blogger Tips

** PK, silap taip.. hi3

NzA said... Best Blogger Tips

cantik banget...ni half-moon kot PK...mmg cantik n senang dibentuk brbnding shawl.

hyz said... Best Blogger Tips

murah rezeki pn kutu.. selalu jugak menang contest kan? =)

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Tahniah.. ops.. hadiah dr Naim belum sempat pos. Insya Allah minggu depan saya poskan ya.. masa cuti ni payah nk bawa dua mad ni ke pejabat pos..

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Ohh...memang cantik... tahniah puan kutu ku sayang

Petak Bunga said... Best Blogger Tips

Berkenan jugk.

Shark Kay said... Best Blogger Tips

tahniah kak,
rezeki tue,
boleh kasi bambam pakai nnti.
hehe

anamizu said... Best Blogger Tips

wahhh syoknya PK menang hadiah !
cantik pulak tu! aummmmm2 hehe

Nurfaezah Abdullah said... Best Blogger Tips

tahniah menang GA ^^

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Pada pandangan mata saya yang rabun ni memang sangat cantik shawl ni. Bila agaknya nak pakai dan tayang dalam blog ni. Saya bab lilit shawl ni tak mahir lagi, takut silap lilit aje. Lagipun orang macam saya yang ada anak sedozen memang susah nak cari time melilit bagai nih :)

Masya said... Best Blogger Tips

cantiknya corak bunga raya yer...

- AZIE - said... Best Blogger Tips

cantik.tahniah!!