Pixajoy

Tuesday, March 25, 2014

Home » Konvo Acu Ain

Konvo Acu Ain



Tujuan utama kami ke Port Dickson untuk menghadiri konvokesyen adik bongsu aku, Ain. Konvo pada 18hb3, dah seminggu rupanya baru hegeh nak up entry. Malam Isnin tu en suami still kerja, kami bertolak pukul 3 pagi. Tintong aku tak tidur. En suami pijak bumi pun tak terasa dek keletihan. Sempat tidur sekejap je dekat hentian. Ain dah bertolak awal sebab sebelum tu dia ambil jubah dan ada sesi raptai. Masa kami sampai Ain dah selesai naik pentas. Kalau sampai awal pun sorang je boleh masuk dewan, nak menapak tunggu dalam kepanasan lagi. At least sampai juga kami meraikan kejayaan Ain. 




Kami cuma sempat bergambar sekeping ni je sebelum check in resort. Muka masing-masing memang comot tak mandi. Kamera aku pun tinggal dalam kereta. Nak berselfie mood memang kelaut Teluk Kemang. Nampak katil je di segenap sudut.hehe



Tahniah Ain kerana dah berjaya genggam segulung diploma. Tahniah juga kerana cemerlang dan menerima anugerah ketua jabatan (dekan setiap semester). Ada rezeki sambung belajar lagi. Semoga perancangan masa depan dipermudahkan.




15 comments:

Petak Bunga said... Best Blogger Tips

belajar setakat boleh ye..
insyallah jadi anak berguna kat mak ayah ye.
tahniah ain

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

wah tahniah tumpang gembira n!

nurbijen said... Best Blogger Tips

Tahniah buat Ain... best dapat meraikan kejayaan adik beradik, kan? Penat tu tolak tepi dulu :)

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

tahniah buat adik PK..Ain..
suka tengok Aiman..macam dia pulak..hihi
In Sha Allah satu hari nnt ya Aiman..:)

Time Traveller said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah tahniah untuk adik ain .. moga terus maju kehadapan :D

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Tahniah juga buat Ain kerana jadi pelajar cemerlang. Wah, siapakah mamat yang pakai topi pat segi tu? Napa tak sarungkan jubah sekali. Insya Allah, beberapa tahun lagi Aiman pulak gi konvo sambil makpak bergambar bersama dengan penuh bangganya.

Wah, jelesnya kita dia sekeluarga pi cuti-cuti Malaysia!

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Wah... dua dalam satu ya. Jalan sambil tengok konvo adik. Tahniah dah yamat belajar dengan cemerlang.. semoga selepas ini lebih berjaya.

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

Tahniah Ain...semoga terus cemerlang...

Nora Karim said... Best Blogger Tips

alhamdulillah... tahniah ain... moga lebih cemerlang lepas ni... :D

- AZIE - said... Best Blogger Tips

tahniah ain..semoga trus cemerlang di masa dpn

Masya said... Best Blogger Tips

TAHNIAH BUAT ADK MURNI.. YG BONGSU YER.. MOGA BERJAYA DUNIA AKHIRAT..

anamizu said... Best Blogger Tips

wahhh tahniah Ain ! bljr rerajin na. nti amek degree plak hehe

Nastyna said... Best Blogger Tips

Tahniah Ain.. hebatnya, wish u all the best for future.

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Tahniah 3x

Shark Kay said... Best Blogger Tips

tahniah buat acu ain,
siap dapat dekan lagi tu.
mmg best student nie.