Pixajoy

Thursday, March 06, 2014

Home » Hari Tua Encik Kutu

Hari Tua Encik Kutu



Dihari tua yang ke 29, dia keseorangan di hospital. Bila isteri kata pergi saja yang berbayar, dia berkira-kira. Bukan wang tak ada, tapi itulah dia. Kedekut dengan diri sendiri. Apa saja untuk anak isteri. Dalam keadaan begitu, dia masih tak mahu isteri risau. Dia rasa sayang kalau esok tiada rezeki untuk kami. 

SELAMAT HARI LAHIR UNTUK DIA. SEMOGA DIA SENTIASA DIBAWAH LINDUNGAN ALLAH TAALA. KAU PERMUDAHKAN SEGALA URUSAN PEKERJAAN DIA YA ALLAH.

Ini bukan kisah sedih mana. Dia malah bergurau senda, isteri yang ketawa air mata. Doakan lelaki yang isteri dia cinta ini cepat sembuh. 





21 comments:

Chot said... Best Blogger Tips

dah...kenapa pulak kak?

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Happy birthday En Kutu. Semoga cepat sembuh dan cepat balik ke rumah ya... oloh2.. mmg baik dia..

Petak Bunga said... Best Blogger Tips

muda lg.

puan kutu masak apa celebrate tn kutu?

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Happy birthday dari kakak buat en abe tu. Moga cepat sembuh. Kalau budak kecik nak tambah umur memang demam... ini dah dewasa mesti banyak kerja ye dik...

lieyalatif said... Best Blogger Tips

ALAHAI...sweet entry ni cik puan kutu..walau simple tapi mendalam sgt2 ....

in sha Allah moga kesihatan en kutu bertambah baik...selamat hari lahir jugak utk beliau...moga sentiasa dlm rahmat Allah swt...

- AZIE - said... Best Blogger Tips

selamat hari lahir utk En Kutu, moga lebih bahagia bersama dn Pn Kutu dan keluarga hehehe

makchaq said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Lahir untuk Tuan Kutu (boleh ke?..)
Semoga cepat sembuh... tak pe hospital kerajaan sekarang bukan macam dulu... makchaq ras ada yang lagi baik dari hospital swasta..

llizz said... Best Blogger Tips

Happy birthday untuk en somi pk...moga panjang umur rezeki.. &bahagia sentiasa...moga hubby pk cpt sembuh yek..

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Sedih plak baca N3 PK ni..moga cepat sembuh ya...
Selamat Hari Lahir buat papa Aiman&Afia.. moga sentiasa dlm lindungan Allah..amin!

❤Kamsiah❤ said... Best Blogger Tips

29....tak tua lah..muda belia lagi tu..:)

Amanda Suria said... Best Blogger Tips

selamat hari lahir buat lelaki itu dan semoga beliau cepat sembuh...semoga si isteri tabah ye...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hepy Bezday Encik Kutu.....
Moga Encik Kutu cepat sembuh yeh....

Mummydearie said... Best Blogger Tips

La en.asben kenapa pulak dok spital? Hari ni birthday suami tercinta ke, PK?

Alahai, janganlah sedih-sedih. Paling sempoi ucapan untuk isteri kepada suami tercinta tapi saya tetap gak bergenang air mata membacanya. Saya ni mmg kes kritikal-emo tahap gaban. Janganlah sedih yek, tak pernah kita tengok PK bersedih. Senyum, senyum sikit! Hah cam tulah... Aiman dan Afia kan ada, temankan ibu :)

Time Traveller said... Best Blogger Tips

Aminj moga cepat sembuh..

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

Semoga lelaki yang isteri dia cinta itu cepat sembuh..aamiin

Cik Tieka said... Best Blogger Tips

selamat hari lahir utk suami akak.. beliau sakit ke?? semoga cepat sembuh :)))

nurbijen said... Best Blogger Tips

Happy belated birthday for him... Muda lagi mr and mrs kutu :)

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Happy belated birthday en kutu :) cepat sembuh ya

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Selamat hari lahir Tuan kutu...
alhamdulillah dah sihat...

ros_reeza said... Best Blogger Tips

happy belated birthday untuk husband... apapun, semoga cepat sembuh..

Masya said... Best Blogger Tips

Selamat hari lahir buat si dia.. Moga dipnjgkan umurnya...