Pixajoy

Monday, April 01, 2013

Home » Permulaan April yang Happy!

Permulaan April yang Happy!




April sudah datang. Cepat sungguh masa berlalu.  Tersenyum sakan pagi ni bila sampai opis bukak je blog ada orang wish tahniah. Baby kat dalam pun dok menari suka. Kemain aktif pagi ni. Beberapa hari aku dok gigih komen untuk hadiah utama. Mengidam hadiah utamanya dah lama kot. Lagi super best ada penambahan hadiah lagi. Alhamdulillah rezeki aku. Tak sangka begitu banyak aku komen kat Blog Umi Alya.

Nak tengok betapa gigihnya ibu sarat ni mengomen boleh ke entri Pemenang Top Komen Jan - Mac 2013. Ucapan berbanyak terima kasih kepada Umi Alya. Semoga akak terus dimurahkan rezeki. Ameen..

Tu je nak habaq. Satu hari ni nak sengih je sampai telinga.hiks..




25 comments:

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

TAHNIAH....

umi alya said... Best Blogger Tips

tahniah, rezeki org yg gigih, hihihi

Masya said... Best Blogger Tips

hahaha.. gigih komen x menahan tu.. tp murni mmg rajin pun komen setiap entry.. sy ni kdg baca. lps tu xtau nak komen apa... silap bg pandangan disalah paham pulak... apa pun tahniah..

izan mama mia said... Best Blogger Tips

tahniah..mmg sukar dicabar laa... hihi nnt hadiah dah sampai update cpt2 tau

adzairdawati makdara said... Best Blogger Tips

Tahniahhhhhhhhhh

Munnafendy said... Best Blogger Tips

amboiiii gigih mengomen ni!

diana said... Best Blogger Tips

tahniah...:)

Nastyna said... Best Blogger Tips

hihihih tahniah....rezeki ibu dan anak2.

LiYa HaNiF :: said... Best Blogger Tips

hamboi... tahniah ye.. senyum sampai ke telinga le ni yerk... :)

NzA said... Best Blogger Tips

TAHNIAH.....rezeki baby....

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

wah! rezeki Ibu mengandung..TAHNIAH!:)

eita said... Best Blogger Tips

tahniah...tu lah kan..rezeki baby...

transformed housewife said... Best Blogger Tips

tahniah. dpt hadiah apa?

Nor Salmi said... Best Blogger Tips

Tahniah ya PK! Lumayan hadiahnya tu..

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Tahniah! Muni:)

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Tahniah 'mak yong' hihi...

Mak Wardah said... Best Blogger Tips

Tahniah itu maknanya rezeki baby yg sedang dikandung dan berkat kegigihan ibu yang sedang mengandung

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

tahniah3!!! mmg rezki menang besar utk muni n anak2...

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Mmg patut pun sengih je ;)

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

tahniah...memang gigih..walaupun mengandung hihihi

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Seronoknya!

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

bess la dpt hadiah :)

sal ya said... Best Blogger Tips

tahniah.

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

alhamdulillah tahniah kak murni..=)

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

tahniah rezeki ibu mngandung :)