Pixajoy

Sunday, April 28, 2013

Home » Jejak Kasih Dengan Kajol

Jejak Kasih Dengan Kajol



Semalam petang waktu aku dok syok online aku terima panggilan dari Kajol. Tiba-tiba je dia kata dah ada dekat SP, nak datang jumpa aku. Excited sekejap terus shutdown netbook, kemas-kemas rumah lebih kurang, pergi mandi pastu keluar carik goreng pisang dengan cekodok. Dalam keadaan kecemasan mana sempat sediakan hidangan ayam belanda bagai.haha..

Kajol ni nama sebenarnya Nadia. Beliau ni kira junior (beza umur setahun je) merangkap jiran kolej masa aku dekat uitm dulu. Masa dekat uitm aku dan kawan-kawan panggil nama glamor dia Kajol. Lepas tamat studi kami memang lost contact terus. Dekat 8 tahun tak jumpa. Baru-baru ni je bertemu dekat facebook. 

Tak sangka secepat ni rezeki kami berjumpa semula. Kenangannya birthday kami beza sehari, jadi masa dekat uitm dulu setiap kali birthday memang kami potong kek sama-sama. Seronoknya rasa bila dapat jumpa Nadia semula. Rupa bentuk badan tak banyak berubah dari dulu. Tak puas peluk dan sembang-sembang. 

Banyak kali pesan dekat Nadia, dah tahu rumah Kak Muni, nanti selalu-selalu la datang sini. Nadia sekarang kerja dengan private company, tinggal dengan famili, masih bujang dan tengah mencari calon yang sesuai. Siapa-siapa ada calon boleh inform aku. Tetiba je jadi agen carik jodoh. Kelas kau mak yong! 

Bila aku godek-godek picture lama takde pun gambar yang semegah nak buat tayangan. Gambar kami potong kek semuanya seksa seksi belaka. Sila korang bayangkan muka Nadia ni persis Kajol sudah! Muka aku cantik banyak dari Kajol.muahaha..






8 comments:

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Mesti best jumpa kajol kan. Hehehe... Jumpa kawan yang dah lama kita tak jumpa. Mesti excited giler kan :)

izan mama mia said... Best Blogger Tips

wah kajol tuu..hiih

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Hahahha....
Jadi agen ye. Hihihi

Tihara said... Best Blogger Tips

mesti lawa macam kajol ni :)

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Seronoknya dpt jumpa kawan lama.....

husna zahidi said... Best Blogger Tips

kak nadia tuh husna dpt byang muka mcm kajol tp kak murni nih x dpt byang lah..xtaw sapa yg pling cantik lebih sikit dr kajol..haha..=P

Nastyna said... Best Blogger Tips

Kawan nagna Kajol lagi u, kerlasss. Nnt minta otograf. hehehe best kan jumpa kawan2 lama, berbaloi jugak ada fesbuk.

Masya said... Best Blogger Tips

tak boleh bayang .. hahaha... lah napa x tunjukk gambar yg baru jumpa ..