Pixajoy

Sunday, April 14, 2013

Home » Set Berpantang Shaklee

Set Berpantang Shaklee



Tempohari abah dah tanya, " ubat bersalin dah beli ke?" Aku kata aku dah beli. Beli vitamin je. Nak bagitau Shaklee ni semua macam la abah tau kan. Mak kata suruh minum akar kayu je bagus. Dalam hati aku kata, tak payah kot, bukan sedap pun mak!haha..Zaman dah canggih, Shaklee dah ada. Tapi kalau mak buatkan nanti, kena telan jugak la jawabnya.huhu



Set Percubaan berpantang Shaklee untuk 40 hari yang aku order dah selamat tiba. Walaupun percubaan, packing siap botol tau. Kebanyakan trial set yang aku tengok, packing pakai plastik je. Kira terbaik la packing dia. Aku dah teruja nak cuba makan semua vitamin ni. Memang dah tak menyabar dah nak bersalin dan berpantang. Boss pun ada signal cakap nak bagi aku sambung cuti terus sampai raya. Heaven gila rasa. Entah cukup ke tak cuti aku tu nanti.

Aku beli Set Pantang Shaklee ni dari Kak Zefa, Ibu Yusuf dan Maryam, pemilik Blog Jemari Asmara. Untuk keterangan lanjut tentang produk dan konsultasi percuma, boleh contact : 

Zefa Nor Asmara Jubir
Shaklee ID: 909824
FB: Ibu Yusuf Dan Maryam
FB Page: Asmara Collections dan
Kiosk Keluarga Sihat
Emel: zefa_asmara@yahoo.com

Amik kau siap copy paste ID lagi.huhu..Selain dari produk Shaklee, kalau nak dapatkan Felinna, tudung, jubah, dress dan sebagainya pun boleh rodger Kak Zefa. Kira macam astro tu la, macam-macam ada!


                        





16 comments:

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Owh... canggih packaging dia :)

Masya said... Best Blogger Tips

nnt dalam pantang jgn lupa update blog nak tgk gambar baby hihihihi

umi alya said... Best Blogger Tips

untungnya skrg ni, masa akak berpantangkan Alya, blum kenal lagi produk Shaklee, jadi guna Amway, setnya best jugak

NzA said... Best Blogger Tips

sekarang ni mcm2 produk adakan.....tepuk perut tnya baby....hehehe.....

lizz said... Best Blogger Tips

aah sekarang macam2 set bersalin ader kan...

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Sekarang semua senang..tak perlu nak makan akar kayu bagai..semua siap dah di pil kan..hehe..
Best juga set Shaklee ni..:)

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

owh! memang mudah sangat dah sekarang ni..

transformed housewife said... Best Blogger Tips

kalau vitamin2 lg senang nak telan dr ubat2 akar kayu. hehe

Nor Salmi said... Best Blogger Tips

Beruntung ibu2 sekarang. Macam2 ada.. Tak payah susah2 minum air akar kayu macam dulu lagi.

izan mama mia said... Best Blogger Tips

selamat mencuba nnt.... wah nampak mudah jer

Nastyna said... Best Blogger Tips

Macam dah 99% ready dah ni PK. All the best, and have fun ;)

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Dah tak lama due kan? Semoga diberi kesihatan yg baik, dilancarkan semua urusan, dipermudahkan semuanya hingga bersalin nanti.

ps: Terima kasih untuk entry ni ;-)

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

selamat berpantang kak murni..=)

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

bagus ni siap dlm botol.. saya beli dlm plastik je

Nora Karim said... Best Blogger Tips

wah... mmg dah bersedia sangat2 dah ni... tunggu baby je... heheh

ada said... Best Blogger Tips

yes..stuju sangat2.set berpantang n nk susu meriah mmg SHAKLEE is the best.Bleh baca perkongsian sy tentang vitamin shaklee yg membolehkan saya fully bf anak kedua saya.alhamdulillah. http://vitaminsite.blogspot.com/2013/01/set-jimat-utk-ibu-menyusu.html