Pixajoy

Thursday, April 11, 2013

Home » Mengidam Aiskrim

Mengidam Aiskrim



Dah lama demand dekat en suami nak aiskrim cone. Hari tu kat Lumut tak puas makan. Makan ramai-ramai memang sedap. Bukan tak boleh beli sendiri, tapi malas nak singgah kedai. Now start kereta balik kerja terus nak sampai rumah je. Tak sabar dah rasa nak mula cuti minggu depan. Berdiri sekejap dah semput. Hari-hari cakap dengan baby, anak ibu cepat la keluar.

Hari ni en suami tunaikan permintaan mak yong. Yang tak tahan tu, beli dua tupperware terus aiskrim Mat Kool perisa vanila coklat dan rainbow. Cone pulak tiga bungkus kau. Sampai tiga puluh cone buat menyumbat, nak makan tiga beranak je. Memang suka perli aku sungguh!







18 comments:

Tuan Juhaida said... Best Blogger Tips

Salam kenal.hehe mmg mkn aiskrim overdose la hihi.anyway moga selamat melahirkan baby...bestnya!jemput jenguk blog sy.sweetamieda.blogspot.com

CtAyue said... Best Blogger Tips

wah sedap tu...hehe.. byk nya beli yer..

umi alya said... Best Blogger Tips

puas hati dpt makan banyak2

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips

Nasib la jauhkan. Kalau tak boleh makan aiskrim kon beramai-ramai. hehe

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

okey what...

takde la mengidam lama-lama

:)

deno said... Best Blogger Tips

alahai... nampak eskrim mlm2 ni rasa nak mkn pulak.. hehe

LYAfrina said... Best Blogger Tips

apakata beli je aiskrim bekas & beli kon.. leh mkn puas

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Huhu... Sedapnya Muni. Fiza time mengandungkan Alia dulu pun suka mkn aiskrim.

izan mama mia said... Best Blogger Tips

macam2 mengidamnyer..puaslah anak dalam perut tuu

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

hahahaha..byk nyer kon...dia suh makan sampai kenyang tu...

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

hahaha amekaw!makan puas2 sebelum berpantang PK

Nora Karim said... Best Blogger Tips

tu dia... mmg kelakar en hubby PK... :D

Mama Adam said... Best Blogger Tips

tu dia....
seb baik nak eskem kon. kalo nk baskin robin? jenuh ooo nak kasi 30 kon. hahahahah.... dapat 1 cup besar pun ok

Masya said... Best Blogger Tips

hahaha... saboo jerlah... kalau bnyk sgt buatlah aiskrim goreng mesti sedappkan...

psl cpuv tu sy pun terkejut dapat tau... tp tu lah mcm dah x nampak jer.. teon samsubg tu menari2, murni updetlah bio blogger jgk tau.. x semestinya update serve jer,, sbb update blogger tu pun penting.. mcm resume kt.

iietamalek said... Best Blogger Tips

Wah! Mcm perli jer...

Ena's Palace said... Best Blogger Tips

hehehehe..mmg perli tu PK
waahh meriah sakan la PK makan sekerim nanti ek!

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

atudiaa..husna kat sini pon satu family bedal satu tupperware je..haha..penangan mengidam dr mak boyot..=P

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

beli byk2 ni sedaplah aiman leh tumpang sekaki.. hihi