Pixajoy

Saturday, September 05, 2015

Home » Santai Aiman Afia

Santai Aiman Afia



Cerita balik kampung Ahad lepas. Ada banyak gambar so nak jugak buat entry riang ria anaknda berdua.hehe. 

Lepas attend kenduri adik kawan aku, kami ke Mydin Parit Buntar. Tak ada tujuan pun datang sini. Mula masuk Afia dah tunjuk nak naik car, tapi dok kata Afia tak pandai lagi drive, tak tahu pulak ada yang jenis mak bapak bole kontrol remote dia..hahaha.


Senyum lebaq cik pia kita dapat naik car. Teserlah muka happy. Nasib naik sekali dia tak nangis mintak ulang 2nd round. Good girl!


Lepas naik car sambung naik benda yang guna token ni pulak. Dulu Abang Aiman dah puas main, now giliran cik pia.


Semua pun Afia nak naik. 


Abang pun boleh join naik.

Perut masih kenyang dengan nasik kenduri. Sebelum balik kita tapau dobut big apple makan kat food court Mydin. Kena ngan milo ais fuhhh terbaik punya projek ternak lemak.


Emm dap!


Comotnya bambam!










6 comments:

Aznin Taridi said... Best Blogger Tips

Salam kenal. Sy pun baru discover kereta yg boleh remote control ni masa bercuti ke PD 2 bulan lepas. Tapi kesian si kecik kat dalam, mama tak pandai control, tersengguk2 dibuatnya hahaha! Last2 pass kat abang yg jaga tu suruh dia je control kih kih kih!

husna zahidi said... Best Blogger Tips

hehehe nasib baik laa abg eman tak mintak nak naik jgk..:D

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

rania pon suka naik benda alah tu..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Aiman dah expirelah main benda-benda macam ni, samalah macam Bubbly Abang. Tak hairan dah. Bagilah peluang kat adik pulak.

Oh, kereta guna remote control tu entahlah.. walaupun pandai bawa kereta tapi tak pandai nak kontrol remote control tu sendiri. Hahaha... Saya serahkan pada yang pakarlah. Kalau suruh saya kawal kereta tu, memang tak lulus!

nini said... Best Blogger Tips

Hahahahha kiut je pia....

Nora Karim said... Best Blogger Tips

wah.... comei la cik pia... dah panjang rambutnya... kemain seronok la dapat naik macam2... makan sedap pulak tu!! heheheh