Pixajoy

Sunday, September 06, 2015

Home » Pizza Sardin Pemanggang Ajaib

Pizza Sardin Pemanggang Ajaib



Kembali lagi dengan resepi simple dari dapur PK. Hari minggu tengah lepak-lepak kat rumah tu jom buat pizza bodo-bodo style camni. Sedap woo. Tak bagi resepi pun tau buat kot. Main campak-campak ja..Tempek resepi untuk ispirasi ja. Nak tambah topping apa pun dipersilakan. Lagi sarat lagi sedap la.

Ni kira dah malas amat nak taip resepi kekdahnya.haha


Aku malas blend main carik-carik ganas ja semua bahan. Guna slices cheese tu ja yang ada.



Tadaa dah siap bakar dah ni.


Rupa lepas dah potong tak ingat nak snap pun. Kami terus terkam makan dengan gelojohnya. Tapi doa makan kami tak lupa tau!hihi






6 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Wawawa.. sedapnya hidangan entry pizza di pagi hari ni.. kalau pgnant dh kena g beli bahan juga buat ni.. haha

husna zahidi said... Best Blogger Tips

buat guna pemanggan ajaib senang.. kat umah tak de lg.. huhuhu..

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Kalau dah sedap sangat mana nak ingat ambik gambar lagi.
Ngap ajelah kan... Anak dara comel tu pun mesti enjoy makan dgn abang gebus dia:)

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

tolak tepi la kamera. makan dlu.. kan !
simple la sedap

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Bagus tu walaupun lapar sangat dah, doa makan tak lupa. Hahaha! Ya, ya, kita percaya awak sempat baca doa makan ^_^

Pemanggang ajaib dah lama sangkut tak guna-guna. Asal duduk rumah aje tak tahu nak masak apa padahal tengok buku resepi yang dicopypaste & print out tu bukan main tebal alahai... Itulah kekdahnya kalau sanggup berlapar dan malas ke dapur :)

Nora Karim said... Best Blogger Tips

rajinnyalah PK ni.. mmg bagi inspirasi betul pada saya! hehehe seronok la anak2 makan sebab maknya rajin masak!!