Pixajoy

Monday, September 14, 2015

Home » Afia Posing

Afia Posing



Tadi ambik Afia dari rumah mak pengasuh kemain dengan belonnya..Dengan cekak rambut..sepit rambut bertocang penuh kepala. Aksesori rambut Kak Na beli, baju baru mak belikan kata Afia. Afia pergi jalan-jalan Village Mall dengan mak dan Kak Na hari ni.

Sebelum naik rumah ibu minta posing macam-macam gaya dia bagi. Walaupun background tak senonoh, sayang pulak tak abadikan wajah happy si anak dara. Layan!







Uwaa jerebu teruk. Afia dan ibu dah mula sakit tekak dan batuk.








6 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

WAAAA..Lawanya cik pia pakai skirt dengan pakai cekak rambut warna pink tu.. kemain akak pengasuh sayang dia yer...

Nurfaezah Abdullah said... Best Blogger Tips

mintak belon tu dik kekeke

Tengku Sofia said... Best Blogger Tips

Comel Afia posing. Jerebu ni kena minum air lebih dan jaga kesihatan ye.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Untung dpt pengasuh yg baik cenggitu. Pemurah lak tu.
Afia nampak anak dara sangat tau pakai skirt jean labuh gitu.....omeyyy
Sini pun jerebu gak PK. Budak cuti sekolah ni

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

bestnya dpt pengasuh yg ikhlas jagakan anak kita, kan pk..
alolo . segaknya afia bergaya..
siap dgn belon seketoi..happy j ye

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Alahai, lupa betul nama pakaian macam ni!Asal nama omputih tapi dimelayukan. Kalau dulu-dulu masa kecil memang teringin sangat nak pakai tapi selalu aje kena tegur dengan arwah abah!