Pixajoy

Saturday, September 10, 2011

Home » Wishing For A Baby Girl!

Wishing For A Baby Girl!


Salam bahagia,

Walaupun orang lain masih sibuk-sibuk beraya dan beropen house, aku tidak lagi. So, sudah tidak sesuai lagi header raya menempek di sini. Datanglah mood mau tukar header baru.

Ini header angan-angan, 



Makanya entri ini juga versi angan-angan saling tak tumpah headernya. Tak salah kan ada angan-angan dari asyik berangan. Macamlah tak sama.hoho..

Bestnya kalau ada baby girl :

  • Mesti cantik dan putih macam aku.haha perasan! Harap-harap lebih gebu dan comel.
  • Aku akan pakaikan baju cantik-cantik. Boleh aku sarungkan gaun comel-comel. Koleksi bajunya wajiblah ada pink dan polkadot. Suka!
  • Baby girl yang rambutnya lurus, panjang dan hitam berkilat. Bisa aku sisir rambutnya, buatkan tocang ekor kuda dan pakaikan headband yang comel-comel. Mahu juga sarungkan tudung, mesti kiut macam mahu gigit!
  • Nur Iman Mukhlisa, itu pilihan nama untuk si chubby yang dulunya disangka girl. Perlukah aku letak nama yang sama atau mencari nama yang lebih indah? Baby lisa, how cute!
  • Ada peneman di dapur. Tak sabar rasanya mahu menurunkan segala ilmu masakan yang tak semegah mana. Ringanlah juga sedikit kerja rumah kalau ada yang membantu.
  • Tidaklah perlu terima ungkapan "oklah, ini cantik, yang nie sesuai.." pada semua benda bila aku minta pandangan dari manusia bergelar lelaki. Langsung tak ada taste..Dia peneman aku bershopping!


Banyak benda lagi mahu aku lakukan bersama si baby girl. Angan-angan ini bisa jadi kenyataan kalau berusaha keras tau.kahkah..Wishing for a baby girl soon. Doakan aku yer!




15 comments:

fiqah fauzi said... Best Blogger Tips

may ur dreams come true... insyaAllah...:)

AzelahSaupi said... Best Blogger Tips

baby lisa..sedap name.. :)

AzelahSaupi said... Best Blogger Tips

baby lisa ..sedap name :)

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

InsyaAllah.. Kata2 umpama doa tau Muni. Amin =)

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Mudah2han impian tercapai.. amin.

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

Insyaallah ... ada rezeki tu .. usaha tangga kejayaan .. eheh ...kak semua pompuan jer...

AYuNG said... Best Blogger Tips

all the best!
hehe..:)

NzA said... Best Blogger Tips

kalau camtu cpt2 bagi aiman adik..Baby girl..mmg seronok ada baby girl..akak dh rasai bila dikurniakan 3 org anak pompuan dlm jangka masa 3 thn brturut2......pakaikan baju yg sama n org sangka mrk kembar 3..p mana2 jd prhatian...seronok!!

anggunpesona said... Best Blogger Tips

Selalunya bila ada angan-angan baru le kita akan cuba mencapainyakan. Insyaallah Akak doakan angan2 PK menjadi kenyataan. Akak tumpang gembira. Hihihi

kpah k-poh said... Best Blogger Tips

berusaha dgn gigih yaaaa...

Kak Aya said... Best Blogger Tips

insyaallah, dapat tu nanti.

memang seronok ada anak perempuan ni, boleh jadi teman, teman gaduh pun iya jugak.

puanbee said... Best Blogger Tips

kutu meh ambik ilmu bee yg ada anak girl 3 org ni wakaka.. moga berjaya berusaha keras dapatkan baby girl k ..

yayath said... Best Blogger Tips

may ur dream comes true puan kutu:)hehe~~

chii said... Best Blogger Tips

insya Allah..ada gak peneman buat aiman =)

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said... Best Blogger Tips

dah ad ebunge2 ni mcm dah ade isi jek...tahniah yer..moga impianmu tercapai ...amin

satu lg...shopping baju bby girl ni mmg merambangkn mata..drpd xjadi nak shopping baju gegirl,last2 mesti tersambar jugak ! :p

cntik header