Pixajoy

Thursday, September 08, 2011

Home » Entri Rakus

Entri Rakus



Salam korang


Entri ini sekadar update bermalas-malas dari aku yang dah tiga kali mengulang makan nasi himpit kuah kacang daging.haha. Semalaman aku tak tidur pasal balik kampung. Cuma melelapkan mata bagai 2 jam selepas subuh dan sekarang sudah berada dirumahku syurgaku semula. 


Mata sudah meradang kerana dipaksa  menatap skrin netbook selepas tangan menerima barang dari encik posmen lantas melompat terkinja membuka blog.


Dengan rakusnya mahu menayang hadiah Giveaway for Ramadhan yang baru saja aku terima tadi. Mahu tak mahu korang kena tengok juga, tahu? 




Terima kasih kepada pemilik blog Ink Of Life kerana memilih aku sebagai pemenang. Izinkan aku beradu dan menamatkan entri sekarang! Sekian..







                                              

14 comments:

rara pinkmafia said... Best Blogger Tips

boleh pulak update bermalas malasan ye kak.hehehe

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

abende tu??

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

makin kerap menang ni ... ada pakai bomoh ka ??? hahaha .. tahniah .. akak ni bila nak menang entah lah...

AIEN NOT ALIEN said... Best Blogger Tips

tahniah!!!

(ucapan rakus) ^_^"

Tengku Puteri said... Best Blogger Tips

sy dengan rakusnya dtg membaca entry rakus..hehehe..tahniah sis!

puanbee said... Best Blogger Tips

wah cantik pemandangan nya tu

NzA said... Best Blogger Tips

Tahniah, rezeki raya...

p/s: PK, knapa tajuk entri rakus ni ada 2...he.he.he...

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Tahniah.. err, tp apa bendanya tu?

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Tahniah dik...!!!!

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Tahniah Muni... Cantik! Hehe...

ct N honey said... Best Blogger Tips

ini bukan rakus tapi eksen,he..he.he.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

ape benda tu kak.. cam besar je hadiah tu.. btw tahniah ye kak.. kalau akk taknak bg saya je k .. haha :)

anggunpesona said... Best Blogger Tips

Tahniah. Nak tau gak ape hadiah tu. Mcm di tmn fantasi je tempat ni

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said... Best Blogger Tips

beg ke tu... ?

tahniah yer.. ;)