Pixajoy

Tuesday, September 27, 2011

Home » Rezeki Peminat Rosyam dan Dania

Rezeki Peminat Rosyam dan Dania


Salam

Semalam seharian diserang demam. Kepala pula berat semacam ada batu. Buat orang yang jarang sakit macam aku, badan yang panas betul-betul buat aku tak selesa. Hanya tidur menjadi ubat paling mujarab seketika. Bila terjaga, tidur langsung tak melegakan juga. Tapi Alhamdulillah hari nie aku sudah beransur pulih. 

Selalunya bila menang contest, aku akan tunggu hingga hadiah diterima terlebih dahulu baru buat entri penghargaan. Tapi hari nie semacam sudah tidak sabar benar rasanya.haha..Siapakah peminat Rosyam? Akulah..Peminat Dania aka Scha pula Aiman.

Alhamdulillah,hari nie rezeki menang contest JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara. Berbaloi aku menghabiskan masa mengarang pantun segala.haha. Aku menang tempat kedua dan hadiahnya 4 Tiket Wayang Libas bersama sehelai T Shirt Libas. Terima kasih tak terhingga kepada Mak Dara, para juri, penaja dan semua team Libas.


Syoknya dapat tiket free. Aku, en suami dan Aiman baru tiga, satu lagi tiket sapa nak?haha..


12 comments:

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

Tahniah..!1 slmt menonton wayanglah yer... hihii

bestlah dpt menonton bertiga.. actually teringin gak nak tgk wayang tp xberani takut alisha mragam dlm panggung... walaupun dlm hati teringin sgt.. hubby dh brp kali ajak ni..

yayath said... Best Blogger Tips

hehe...

congrates kak...

semoga cepat sembuh ye:)

yayath said... Best Blogger Tips

yath tag akak ye:)hihi

http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/09/contest-my-header-is-cute-and-simple.html

Kak Aya said... Best Blogger Tips

waahh tahniah la Puan Kutu!

Nampaknya betul-betul kreatif orang nya ni mampu cipta pantun yang boleh memikat hati juri.

Mia Liana said... Best Blogger Tips

congratssss..... sama2 la kita tengok citer ni..

hyz said... Best Blogger Tips

wow. tahniah. satu tiket g, bagi kat org kedai mkn yang pn kutu mkn ngn aiman tuh.. hek3.... kompom org2 kedai tu ingat pn kutu g. t diaorg ckp.. oooo nilah akak yang pakai baju terbalik tu... hek3...

eiela said... Best Blogger Tips

tahniah,. berbaloi jugak kan. rezeki tuh.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

pergh.. tahniah kak.. akk kalau kalau xnk tshirt roger2 la kat sy ye :)

chii said... Best Blogger Tips

semoga lekas sembuh...ke demam ada makna ni :p eheh

best2..chii pun nak g tgk gak arr..ajak adik

ayu jamal said... Best Blogger Tips

tgk gezek ari tu citenya cam best jer

chii said... Best Blogger Tips

wahhh..product mary kay tuh..best nya..chii penh pakai dia nya make up..mmg lawa..

ni yg nak kena pk ayat2 nih

Liza @ Adzriel AB said... Best Blogger Tips

wah... berbaloi-baloilah murni. kat sini harga tiket rm8. kalau 4 dah jimat rm32. banyak tu. syukur..