Pixajoy

Wednesday, September 14, 2011

Home » DI TUTUP GA Sapa Nak Shawl Nie?

DI TUTUP GA Sapa Nak Shawl Nie?



Salam bahagia,


Adik-adik, kakak-kakak, abang-abang sekelian, diumumkan GA sapa nak shawl nie ditutup dengan rasminya. Harap bersabar, aku akan umumkan pemenangnya lepas aku balik dari bercuti.


Pada korang yang aku suruh bagi semula link, tapi tidak menurut perintah, harap maklum nama korang hanya akan disenaraikan, kalau nombor korang menang, aku akan buat cabutan lain. Ini bermakna korang di blacklistkan. Maaf yer aku bukan bersifat kejam, tapi aku dah bagi cukup masa untuk korang bagi link semula. Korang suka masuk GA jer tapi langsung tak mau alert.haha jangan marah aku! 


Boleh check nombor dan link korang kat SINI, pada yang belum tersenarai tu,jangan risau, mungkin korang join last minit, aku tak sempat nak terjah lagi. Good luck semua.


* Entri autopublish, aku masih di Johor!







2 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

sy punyalah bz smpi x sempat nk joinnnn

Nur Farah Hani said... Best Blogger Tips

waaaaa gudluck pade sesiap y join.. D