Pixajoy

Friday, September 02, 2011

Home » Encik Gadget Meragam

Encik Gadget Meragam



Salam Syawal


Sedar tak sedar dah Lama kan aku cuti dari berblog, walhal cuti raya dua hari jer. Kelam kabut jugak raya tahun nie sebab cuti tak lama. Apa pun sangat bersyukur kerana diberi kesempatan untuk beraya bersama mak abah, adik beradik, ipar,sedara mara dan jiran tetangga. Walaupun waktu bertemu sekejap cuma, siraturahim yang terbina bertambah kukuh serta dapat saling bermaafan melupakan sengketa lama.


Satu syawal, kameraku buat hal..Nak meragam pun time raya. So hanya dapat snap beberapa keping kenangan di pagi raya. Tak sempat aku nak melaram dengan baju baru, encik gadget dah buat hal. So layan jer la gambar raya bersama baju yang tak berapa nak raya dengan kualiti gambar yang sangat hampeh. 


Si chubby 
Baby Irsyad with Abang Aiman
Aiman yang manja dengan wan dan maktoknya
Aiman with acik
Acu n paksu yang sedondon. Taun depan Insyaallah timang baby
Cacamerba theme.haha..


See? semakin lama semakin hampeh kan gambarnya! Raya kedua, bila aku cuba snap pakai encik gadget, terus putih semua gambar. Nasib kamera cikai. Kalau dslr maunya meraung aku.haha..


* Lepas nie kena guna kamera handset jer la untuk update blog.







11 comments:

AYuNG said... Best Blogger Tips

sama la kita..hehe..
dh mintak yg baru tuh..:)

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Kak zefa masa mula2 buat blog suma picas from hset je.. pastu up sikit pakai kamera betul tp yg biasa2 aje.. :D

chii said... Best Blogger Tips

tahun ni ramai gak wat baju raya kaler biru...

hehe..xpe2..chii thn ni pun x sempat nak posing2 ngan baju raya mcm thn lepas..masing2 sibuk ..:p

aiman ngan ibu da sama kaler..tetiba abah kaler ijau plak..aisey

Nur Farah Hani said... Best Blogger Tips

wah wah.. meriahnya raye.. ;p

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

errr ... sama la nasib kita.. kamera teruk la,,,

puanbee said... Best Blogger Tips

waa tahun ni bee tak dapat ambil gambar famili lagikkkk... kutu gambo tk cantik tk pe .. janji ada kenangan jugak kan

NzA said... Best Blogger Tips

sekurg2nya ada kenangan gambo di hari raya....

alif ismail said... Best Blogger Tips

salam singgah kak kutu..

slamat hari raye kak...camne raye OK tak??? meriah???

insyaallah atas nasihat kak kutu, alif akan sedaya upaya menerjah dunia mahasiswa dengan jayanya...huhuhu...

nak angpau... ang3...!!!

ayu jamal said... Best Blogger Tips

walau pown gambar y diambil tak semeriah mcm pakai DSLR..tak ape..20 tahun lagi gambar2 ni akan jadi sangattttttttt berharga..so snap je banyak2.... best!

selamat hari raya

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Mata Tira dah rosak ke? Tira tengok ok je semua gambar ni.. Huhu ^^

P/s: Selamat hari raya, Maaf Zahir dan Batin..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

siannya.. tu nk suruh beli baru la tu.. hihii

tp tu la kan.. nak rosak pun time raya pulak..