Pixajoy

Friday, September 16, 2011

Home » Keputusan Pemenang GA Sapa Nak Shawl Nie?

Keputusan Pemenang GA Sapa Nak Shawl Nie?



Selamat malam,


Oleh kerana penyakit malas aku belum reda, aku terpaksa meminta bantuan en random untuk menunjukkan jalan agar dapat mencari siapakah gerangannya dua peserta bertuah. Straight to the point, ini keputusannya :



True Random Integer Generator  103Powered by RANDOM.ORG
No 103awak boleh pilih nak shawl yang mana satu.


True Random Integer Generator  27Powered by RANDOM.ORG
No 27diharap awak terima apa saja pilihan no 103.hehe..


Kepada pemenang, sila email nama penuh, alamat dan no telefon di puankutu@yahoo.com  


Hadiah misteri akan tetap misteri sehingga peserta misteri itu dapat hadiahnya. Aku pilih peserta no 1 sebab beliau adalah orang pertama yang sudi join. 


Senarai penuh semua peserta GA di SINITahniah pada yang menang dan pada yang tak bertuah, mungkin bukan rezeki korang. Terima kasih kepada semua yang sudi join. Kalau nak doodle comel sudi-sudikanlah join kontest yang akan aku lancarkan esok, Insyaallah.









9 comments:

Fatin Nabila ♥ said... Best Blogger Tips

ala,tak menang pulak :(

A.I.N.S.Y.A.H said... Best Blogger Tips

;(

Haziqah Iyka said... Best Blogger Tips

:(
congrats bg sape yg menang :)

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

thniah kpd yg menang..~

misz l0vely said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah...
thanks yea...
h0neyz dah sent details...
;)

yayath said... Best Blogger Tips

ehh...x sangka bertuah lagi la:)hehe..thanks puan kutu:)

yayath said... Best Blogger Tips

yath pilih shawl Lycra Ribbon : Black la puan kutu...jap lagi yath email ye:)

K O R I E said... Best Blogger Tips

owh, kita dpt hadiah misteri..
bru sedar.
hehe..

btw, thank pn.kutu!
nk kc duit raya kea?..
wah!spntas kilat kita emailkan no fon kita..

Nisa Greennnpanda said... Best Blogger Tips

congrats winners sumer..