Pixajoy

Monday, April 02, 2012

Home » Hadiah Jemari Asmara

Hadiah Jemari Asmara



Assalamualaikum


Pagi tadi selepas hantar Aiman ke sekolah, aku ajak en suami pergi daftar persekolahan tahun 1 untuk Aiman. Memang kelakar bila kerani sekolah mintak surat beranak original kata nak cop. Tercengang aku dan en suami.haha harap maklum tak ada pengalaman, anak sulung katakan.


Sebelum tu kami ke pejabat pos dulu. Rupa-rupanya notis yang aku terima Selasa lepas tu adalah bungkusan hadiah dari Kak Zefa pemilik blog Jemari Asmara. Kalau ada yang masih ingat, aku pernah join Jelajah Jemari Asmara Giveaway dan ternyata rezeki menyebelahi aku. Aku dapat hadiah utama bernilai RM 150 tau.  


Tahu apa yang aku dapat? Sehelai kain pasang batik terengganu, brooch dan rantai tangan kristal. Sangat teruja dan tak sabar nak buat baju. En suami kata kain tu warna yang sangat lawa. Bukan senang beliau nak beri pujian.haha..Rantai tangan krital tu pun sangat cantik. Memang kena dengan taste aku. Boleh cerita sajalah sebab gambarnya tak ada buat tatapan. 


Jangan merasa hampa, eceh! Insyaallah memang dalam perancangan aku nak beli kamera baru. Rasa macam batak sangat jadi blogger tak ada gambar dalam entri.kehkeh. Nanti dah jadi baju baru aku buat tayangan. Terima kasih daun keladi, lain kali beri lagi ye Kak Zefa.hehe. Pada korang yang belum berkenalan dengan ibu Yusuf dan Maryam ni, sila klik laju-laju dekat header di bawah. Beliau blogger yang sangat best!











                               








29 comments:

azam said... Best Blogger Tips

tahniah...bestnyer

izan mama mia said... Best Blogger Tips

tahniah best bila dapat hadiah...:)

Pen Biru said... Best Blogger Tips

wah..tahniah..meh sini nak jahit manik..heheh

fieda said... Best Blogger Tips

tahniah..mahal tu hadiah muni dapat...dapat la melaram raya nanti..

Masya said... Best Blogger Tips

WAHH BANYAKNYA HADIAH.. TAHNIAHH²...

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah.. :D

ps: Jemari Asmara la my dear, bukan jejari..

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Tahniah ye adik kutu.... wah cepat le buat baju lepas tu model le kat sini

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Memang kena cop kat belakang surat beranak masa dah daftar. Kalau pindah sebelum masuk sekolah cop itu akan dibatal dan diganti cop sekolah yg baru...

Walau tak tunjuk gambar kakak tahu batik Terengganu memang halus buatannya... kakak bayangkan brooch dan rantai tangannya juga mesti cantik.

Tahniah...

Farah Shamsudin said... Best Blogger Tips

waahh.. rezeki tuu.. nak tgk gambar..
tuela.. farah pun suka baca blog kak Zefa..:)

azura said... Best Blogger Tips

wah menang lagi Puan Muni...menang2

Reena said... Best Blogger Tips

Eee.. seronoknya... menang hadiah. Tahniah Puan Kutu :)

Apa rahsia boleh selalu menang pertandingan ni? Hehehe...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

alaaa br berangan nak tgk gambar..hahhaha...

btw, tahniah dpt adiah best :-)

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

sangat best hadiah2 yg diterima tu kutu...

takpe2... ada rezki pasni boleh beli kamera baru plak. mmg janggal rasanya kalau cerita tapi takde gmbr kan.

LYAfrina said... Best Blogger Tips

wah tahniah..kalo dah rezeki tu x kmanakan

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips

akak kutu ni asek dapat hadiah je. best betul...

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

alhamdulillah..rezeki..
tahniah puan kutu..^^

~SaL IjOu~ said... Best Blogger Tips

wah wah..untungnya org tu~ ;)

p/s: hee..ada mende sgt penting aku nak fokus..~ walopun aku x update entry, kalo berkesempatan aku pasti jenguk2 sini~ ;)

Mohamad Ridhwan Ruslan said... Best Blogger Tips

Cepat2 beli kamera baru..hehehe..nway, tahniah akak.

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

wahh murah rezeki akk..hee

:D

nt nak tgk tau!heee

Princess Solehah said... Best Blogger Tips

tahniah :)

blog Kak Zefa memang best!!

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Bestnya! Raya dh dekat, cepat tempah! Hiiiihihi... Nnti x sempat.

hyz said... Best Blogger Tips

apelah ilmu orang tua ni pakai. asyik2 dia je menang. hahahah tahniah!!!!

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

Seronoknya dapat hadiah..dari Terengganu lagi...Tahniah Pk..

puanbee said... Best Blogger Tips

Kutu pergi le beli camera rm399 tu pun dah okey .. bee baru tengok flyer court mamot tadi ..

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

tahniah sahabat... mng hadiah best2 belaka ;) wah dah bau baju raya baru ni ;)

anisalya said... Best Blogger Tips

bestnya dah dapat hadiah. show la sikit.

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

bestnya dapat hadiah yg mahal. Murah hati sungguh zefa asmara tu.. tak sabar nak tgk ;)

chii said... Best Blogger Tips

Congrats muni. Err,agak2 kalo nk pinjam bleh ;p hehe

NzA said... Best Blogger Tips

wah aiman dh nk masuk sk ye.....

TAHNIAH....mesti cantik..kalau ada pic br best. Dpt tgk n brkongsi apa yg PK dpt.......