Pixajoy

Monday, April 16, 2012

Home » Amalan Ketika Haid

Amalan Ketika Haid



Aku sangat tertarik nak share tentang bagaimana meraup pahala ketika haid. Harap-harap korang boleh nampak dan baca ekk. 










32 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

bagus perkongsian ni..cuma tulisannya buat mata sy jadik tambah rabun..kalau puan kutu salin balik mesti syok lagi baca hikhik



p/s: green fit tu x rasa teh sayang..rasa jus epal..shedappp sangat..sure aiman pon sukerrr

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

gud tipsss...bleh gitau kt semua wanita ni

ONLY ME AND MYSELF said... Best Blogger Tips

thanks 4 information...^^"

Farah Shamsudin said... Best Blogger Tips

nice info..:)thanx for sharing sista..

azam said... Best Blogger Tips

:) nice sharing

Masya said... Best Blogger Tips

sedang eloklah info ni.. macam tau² jer.... maknenya walaupun didalam haid kt masih boleh mendapat pahalakan.. kalau beribadah pada perkara yg betul...

azura said... Best Blogger Tips

haid dan wanita itu semulajadi...walaupun pun datang haid taklah sampai tak boleh tambah pahala...ayat2 Al-Quran yang sudah biasa dibaca boleh dianggap zikir...

ONLY ME AND MYSELF said... Best Blogger Tips

cik eca tag nama awak tuk segmen adeq nih... http://hajarhafizah.blogspot.com/

Pen Biru said... Best Blogger Tips

ek eh..mcm tau2 je i tgh bulan mengambang..hahahah

fieda said... Best Blogger Tips

suka sgt dgn entry ni...betul tu..walaupun dlm bulan mengambang kita masih boleh lagi melakukan ibadat..

LYAfrina said... Best Blogger Tips

bagus sgt.. walaupon dlm keadaan period..kt masih blh mgumpul pahala..

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

huhuhu. tips untk orang mcm saye :)

ieda said... Best Blogger Tips

TQ sharing kak .. suke ..
selalu x teringat benda2 macam nie ..;)

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

blh je baca tp nak kene besarkan gambar lah.. sakit kpala tenung lama2..hihii...

bgus info ni.. mmg ktika time kira peroid pun, blh blh lakukan amalan utk tambahkan pahala..

eita said... Best Blogger Tips

nak membaca terpaksa besar kan mata...

tak baca rasa rugi sebab nak tahu kan

NzA said... Best Blogger Tips

setiap saat n ketika Allah sntiasa menghadiahkan hambaNya dgn brbagai nikmat...

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Sungguh Islam amat indah - walau diberi cuti pada sesetangah ibadah bukan bererti kita bercuti utk beramal...

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips

memang banyak amalan yg bleh buat bila dtg bulan....bukan btol2 "cuti"...

chii said... Best Blogger Tips

owhk..bleh la chii amalkan time2 skrg ni..eheh..thanks muni

tp point no 4 tu..chii x leh..sebab kdang2 terikut nak baca gak..tu yg chii elakkan..sekadar dgr zikir2 je..lgik zikir munajat =)

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

msh nmpk wpn kecil..hee

insya-Allah akan dipraktikkan..bila da sll buat akan jd amalan setiap hari xkira uzur atau x..:)

Reena said... Best Blogger Tips

bagus sangat info ni :) mekasih share ye Puan Kutu

ProfHariz said... Best Blogger Tips

Perkongsian yg menarik. Lebih menarik kalau puan tulis semula :)

Norsalmi said... Best Blogger Tips

Thanks atas perkongsian ni, PK. Berair jugalah mata ni nak baca sampai khatam.. hehe

anisalya said... Best Blogger Tips

ada baca ni kat fb. hehehe...

azam said... Best Blogger Tips

:) nice sharing

eiela said... Best Blogger Tips

thanks share,,akak, saya nak share kat blog boleh? nanti saya link kat akak balik

jebengotai said... Best Blogger Tips

walaupun cuti..tp leh beribadat..nice2

SHAHZEE said... Best Blogger Tips

thanks share kak:)

taun bila x igt,tgk rancangan khazanah dari syurga kat astro aosis.skang dah xde rancangan 2..ustazah 2 bagi doa bila period on 1st day.antara kelebihan adalah seperti kita berzikir sepanjang hari sepanjang waktu period n byk lagi kelebihan yg kita dapt..nanti bila2 sy share doa 2

SHAHZEE said... Best Blogger Tips

tq 4 sharing kak:)

taun bila x igt,tgk program khazanah dari syurga kat astro oasis.skang dah xde program 2..
ustazah 2 share doa yg kita boleh baca bila period.lebih afdal baca pd hr p1..antara kelebihan mengamalkan doa ni kita diibaratkan berzikir sepanjang hari sepanjang waktu period.byk lagi kelebihan doa ni.nnti bila2 sy share

Che rosliza Che mat said... Best Blogger Tips

bagus perkongsian ni.....cuma mata tak boleh baca sangat hihihi

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

haa... skrg kan zmn tablet, ipad bersepah2... boleh je baca quran dlm tu ;)

zikir pun lg sng, smbil2 wat keje pun buleh

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

info yang sangat sangat bagus.ok. save image. thanks bebeh.