Pixajoy

Wednesday, May 04, 2011

Home » SMALL GIVEAWAY DARI PUANBEE.COM

SMALL GIVEAWAY DARI PUANBEE.COM


Salam..

Selain keluh kesah, khabarnya selagi tak dapat rumah selagi tu  masih dalam mood serabutlah bee,huhu...Redakan sedikit tekanan dengan menyahut cabaran KEMBARKU untuk menjoinkan diri dalam Small Giveaway Puanbee.com.


Sesiapa yang mengenali bee, pasti tahu bagaimana peramahnya si ibu kepunyaan tiga anak dara yang comel-comel belaka ini. Gerangan si blogger tegar ini juga selalu sudi berkongsi segala ilmu tentang blog. Beliau juga selalu sudi menjawab segala pertanyaan newbie seperti aku. 


Walaupun kami kembar lain mak lain bapak, ilmu aku cuma setitik kalau nak bandingkan selautan pengetahuan Bee dalam dunia blogging. Kutu jadikan Bee sebagai inspirasi tau! chewah..


Cepat-cepat sebelum terlambat. Jom ramai-ramai meriahkan suasana GA Bee. Terutama chii, sila turuti perintah kakanda.huhu..







7 comments:

chii said... Best Blogger Tips

owh...menarik2..akan chii tunaikan kan..insya Allah mlm ni :D

Achahani said... Best Blogger Tips

Rajin sungguh ye Muni bab2 mcm ni.

Tabik spring utk tuan hamba!

Patik sungguhla malas bab2 mcm ni.

Nk update blog pun xde ms,heheh

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

rasenye saya dah lama join tau... akak ni lambat la.... hahaha

puanbee said... Best Blogger Tips

ehee bee biasa2 aje lah kutu ilmu tk banyak mana pun ish ko nih ..thanks join bee tk publish lagi komen tu , nk buat nanti sekali harung ..

moga kutu tk keluh kesah eh..bee pun tengah poning keta rosak nk repair ribu2 rod tax lagi wawawa..

Liza @ Adzriel AB said... Best Blogger Tips

seronok ni..

mommylavender said... Best Blogger Tips

salam malam muni~mommy dah join pun...

Atiey said... Best Blogger Tips

hai muni..nanti nak join jugak huhu...