Pixajoy

Monday, May 09, 2011

Home » Lama Tak Update Lor

Lama Tak Update Lor



Salam korang..


Lama kan aku tak update. Tidak terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua ibu terhebat di dunia. Terima kasih juga pada rakan blogger yang tak melupakan ucapan hari ibu buat aku. Kebelakangan nie sibuk dengan rumah baru. Mana nak mencuci, nak mengangkat barang, nak mengemas lagi. Beberapa hari hanya memperhambakan diri pada permulaan rumahku syurgaku sampai lupa nak makan.


Alhamdulillah semua telah selamat di rumah baru. Bermulalah kehidupan di Kaurters Semeling. Masih baru dan tidak begitu mengenali jiran-jiran. Bermula semalam dan minggu seterusnya, aku akan training kerja. Almaklum budak baru.hoho..So, busy la sikit sebab kerja office hour. Tak bawak netbook tak berupdate la aku. Kat opis baru pulak tak ada internet.


Aku dah berdomain. Korang perasan tak? Terima kasih pada Saudara AF. Hadiah topup pun dah selamat terima pada hari pertama menjejak rumah baru. Macam mencurah-curah pulak rezeki. eceh! Nak buat banyak perubahan pada blog tapi masih dalam mood busy. Short update jer nie. Ok korang tak ada apa yang menarik sangat nak cerita. Tata..










10 comments:

chii said... Best Blogger Tips

wahh..da ada alamat umah sendiri.welcome to da club...ehehe

Abdul Farique said... Best Blogger Tips

terbaik puan kutu .. rajin2 la update sikit :)

en solo said... Best Blogger Tips

wah...
puan kutu dah jadi dot com lah...
hebat 2x...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... Best Blogger Tips

waah..dah berdomain dah..tahniah2.. =)

AYuNG said... Best Blogger Tips

wow...dh pakai dot com..cayalah..:)

mommylavender said... Best Blogger Tips

a`ah la..duk dongak atas tu baru pasan puankutu kita udah berpindah~tahniah2.....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

waaa..best..tp camno leh wat domain nih..kena bayar tahunan x?

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Huiyooo dah ada domain. Nampak otai ya disitu. Tahniah ^^

Achahani said... Best Blogger Tips

Wah.dah ada domain. jeles. :)

TUNJUK AJAR KU SIFU!

puanbee said... Best Blogger Tips

ehee lepas nih boleh update selalu kan kutu .......