Pixajoy

Saturday, May 21, 2011

Home » Contest Blog Paling Comel

Contest Blog Paling Comel



Assalamualaikum semua..


Pagi yang indah dibandar kedua terbesar di Kedah. Hari Sabtu pertama sebagai budak baru di opis. Perasan baru lagi!hoho..Dah lama rasanya tidak ditag, menyahut cabaran saudara AF, aku nak join this contest :




Cik empunya penganjur, Farina Afza sudah tentulah punya blog yang comel. Pink warna kesukaan ramai gadis! Mak budak cam aku pun suka gak pink..Tapi aku dah menghijaukan blog aku dah lepas berdomain. Comel ke tak blog aku? Layan jer la walaupun bukan paling comel, di antara yg comel pun bolehlah...


Haha perasan pulak..Tak comel takpa, janji hati comel. Jangan jadi seperti orang yg suka memburukkan orang lain. Walaupun blog comel, hati tak comel buat apa. Korang setuju? Kasi angguk korang punya kepala..


Oklah. Tag korang semua.bye!










23 comments:

Nur said... Best Blogger Tips

Wah.. Pepagi dah berkontes.. Ini misti udah selesai kemas rumah ye...

Mmg secocok kan kfcm dan tunangnya tu.

senyumSOYA said... Best Blogger Tips

hehe..dah lama x jenguk blog akak.. heheh..sori..
rajin join contest skng ek..heheh

iKhRam said... Best Blogger Tips

sapa ckp hijau tak comel.. comel la.. dah mcm makan aiskrim.. coklat mint dah nie.. comel dan mengenyangkan?? betul tak?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... Best Blogger Tips

orang yang comel leh la join kan.. kalo cm saya ni, kalau join awal2 lg dh kena reject... hahah walaupon ini adalh untuk kecomelan blog :)

Cik Miera said... Best Blogger Tips

puan kutu...!!! gud luck tau.. :)

mommylavender said... Best Blogger Tips

polka dot2....cantik per~ semoga menang muni~

halila Ibrahim said... Best Blogger Tips

semoga kutu menang.. cantik la hijau nie..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

asalkan polkadot comey ah bagi sy..gud luck!

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Yeeaaah, blog Puan Kutu yang comel :)

puanbee said... Best Blogger Tips

comel je blog kutu ...gudluck !hehee

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Nur
keje la Nur..:)

deeya said... Best Blogger Tips

blog akak comel .. tuan blog pun comel . gud luck akak ! dya ta sempat lagi nak sahut cabaran AF nie .. malas nak hupdate taw . esok lah ! haha !

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@senyumSOYA
Mana ada rajin.dh berbulan tak masuk contest rasanya.hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@iKhRam
hehe sedap2..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
top comel ape..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Cik Miera
tq yer miera

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mommylavender
tq mommy..ta rasa pun bley menang!sj jer meriahkan kontest.jom!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@halila Ibrahim
tq kak..amin..keke

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty
samalah suka polkadot

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Miss Tira
comel ehh?tenkiu2..huhu

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@puanbee
tq bee.masin mulut bee menanglah..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@deeya
rajin2lah deeya..bab blog tu tq tp bab tuan blog tu tidakkk!!kihkih

Abdul Farique said... Best Blogger Tips

wahh puan kutu , thanks menyahut :p
harap2 rezeki puan kutu lagi :p