Pixajoy

Sunday, April 06, 2014

Home » Hadiah Mama NaimNazif

Hadiah Mama NaimNazif



Rezeki kuat bebel dekat  blog Aisy Nasiha aka Mama NaimNazif juga bersempena ulangtahun kelahiran putera comel. Terima kasih atas hadiah yang sangat sweet. Aiman Afia ucap terima kasih juga untuk duit raya in advance. Semoga makin murah rezeki AN sekeluarga. Sungguh aku tak pandai bermadah pujangga untuk menyatakan betapa aku suka. Aku mahu AN tahu, hadiah dah selamat dirasmikan. Maaf sebab aku ni gelojoh. 






17 comments:

NzA said... Best Blogger Tips

Tahniah, murah rezeki.

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Ha.. ni budak nakal ni. Dah dipesan tak payah buat entry..dia buat juga ya.. nak kena ni..

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Apakah isinya....?

Acik Erna said... Best Blogger Tips

Tahniah PK memang cantik

Nastyna said... Best Blogger Tips

wah cantekkkkkk. Murah rezeki kita semua. eh kita? hehe

Petak Bunga said... Best Blogger Tips

buh make up ke?

LydSunshine said... Best Blogger Tips

comelnya beg ni.

lizz said... Best Blogger Tips

PK nak gambo aiman untuk kad birthday..sorry lewat mintak yek...

lizz said... Best Blogger Tips

lawo..tahniah yek..

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

tetap rezeki tu, alhamdulillah !

Masya said... Best Blogger Tips

cantiknya.. tahniah dpt ... ni dia jahit sendiri kah??

- AZIE - said... Best Blogger Tips

comel!!

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

wah! cantiknya.. suka tgk..tahniah PK :)

sal ya said... Best Blogger Tips

Cantik. Tahniah.

LiYa HaNiF :: said... Best Blogger Tips

tahniah...

lama liya tak singgah sini... mood berblog ke laut BW pun ke laut gak... insyaallah tgh warming up nie... lps ni aktif balik hehe

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Tahniah PK, dapat hadiah. Bestkan time dapat hadiah ni. Excited lain macam. Bila agaknya kita nak bertukar-tukar hadiah ye? Atas dasar apa pun tak tahulah belum fikir lagi :)

husna zahidi said... Best Blogger Tips

syukur..
cara nk hargai pemberian org, ialah dgn mengguna brg tsebut.. :)