Pixajoy

Thursday, January 31, 2013

Home » Beli Barang Baby Part 2

Beli Barang Baby Part 2



Lepas beli barang baby Part 1, yang ni belian online pulak. Wash cloth dan cd je pun. Dah tak banyak dah barang keperluan baby ibu perlu beli. Cuma nak topup je benda yang dah ada. Yang basic almost complete. Semangat dah nak mula ber CD, kena kuat sebab rata-rata ibu moden sekarang malas nak cuci benda alah nie. Perkara yang baik memang susah nak mulakan. Alah bisa tegal biasa!



Baru terima semalam. Lepas ni boleh buat wishlist lagi dekat Gifts From Heaven. Dapat free baby calender kalau beli above RM 80. Kalau above RM 200 free posting tau.
  

Kembang kempis hidung abang Aiman sibuk nak enterframe gak guna webcam. Dalam gelap pun jadi.hiks..




11 comments:

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

ooo dah bulan 2 masih ade kalender eh?

Munnafendy said... Best Blogger Tips

waaahhh dah complete ke kak murni? sy byykkkkk lagi tak beli :p

izan mama mia said... Best Blogger Tips

wah..dh byk beli nie...tak sabar nak tgk baby pakai nnt

Nastyna said... Best Blogger Tips

hahhaa model kalendar ;)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said... Best Blogger Tips

wahhhh seronokkan beli brg baby.. aiman pun lagi sronok nak dpt adik :)

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Wah! Sambung shopping brg baby lagi ek muni. Best kan. Teruja nak dapat org baru.

Tak lama lagi si chubby nak dpt adik. Mesti gumbira sakan kan... :)

Tihara said... Best Blogger Tips

wahh abang dia teruja bergambo :)

Mama Adam said... Best Blogger Tips

dh complete lom barang2 nya =)

abg aiman interframe utk tatapan adik nanti =)

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

ahaha..sempat lagi ye aiman..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

wah ber cd la pasni baby yer... sy ada gak dulu pk nk cd tp bila nk beli tu la rs mcm mahai.. hihii

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

wah!! pasti seronok beli barang keperluan baby..