Pixajoy

Wednesday, February 22, 2012

Home » Kembali

Kembali



Salam Bahagia.


Lama aku tak update. Terima kasih pada semua yang mengucapkan takziah dan pada korang yang tak jemu datang dan komen blog aku. Aku dah selamat sampai kerumah sejak malam Isnin tapi belum berkesempatan nak mengetuk keyboard. Semalam pun aktiviti mendobi terbantut dek keasyikan membuat taik mata. Hari ni sepanjang hari bermalas-malasan dan enak sekali ketiduran. Penat tak habis lagi, macam aku ja yang drive kan.hehe.. 


Kepala masih lagi blur, makanya aku pun malas nak bercerita panjang. Nanti aku akan jengah korang perlahan-lahan. Buat yang merindui Aiman, ini gambar pengubat rindu.haha..Sila abaikan tangan gegar Usop Wilcha dan rumah yang macam tongkang pecah.











                                                








24 comments:

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

yeahh, selamat kembali kak.. aiman pun dah semakin sihat2 nampaknya.. ehehe

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hai aiman... lama xnmpk aiman.. windu lah.. hihii

hyz said... Best Blogger Tips

oke. ibu malas kemas umah ye aiman. x pe aiman, sabar....

fieda said... Best Blogger Tips

selamat kembali muni..tu la ari2 jenguk sini tgk tuan umah takder pun..sunyi jer umah ni..tp ok la ramai kwn dtg jenguk kot2 nanti ada perompak plk..amboi aiman...debab sungguh...seksi uu...

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Hhahhaha... Nnti aiman dh besar, mesti dia gelak tgk dia x berbaju.

Biasalah. Mesti penat kenduri kt kg.... Sila lah bermalas-malasan

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

Amboi! aiman...tunjuk perut ya...hihihi Selamat kembali PK..

LYAfrina said... Best Blogger Tips

welkem back puan kutu.. mudah-mudahan lps ni semuanya beransur baik yer... btw,,take care dear,,,

alahai..comelnyer iman dgn belon dia tu

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Selamat kembali Puan Kutu (Aunty fav Sumaiyyah)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

awat belon pink aimannnn..huhu

Munnafendy said... Best Blogger Tips

angry bird pink!!

sape rindu kak muni sila lambai tgn macam aiman...eheh

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

welcome back..hehe..
husna bru prasan, klau rumah xpon bilik semak mesti ibaratkan mcm tongkang pecah kan..haha.. knapa lar ye.. kat rumah mcm tu jgak.. walhal rupa sebenar tongkang pecah pon xtaw..tongkang tu tawlar jgak..sejenis kapal..haha..

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

aduduh sihat nya aiman ni. kisss sikit.

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Eh... seksinya Aiman sayang... mana dapat angry birds tu?

chii said... Best Blogger Tips

xpe..aiman x kisah..eh silap :p chii..hehehe..

aiman n angry bird :D

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said... Best Blogger Tips

hepp aiman..jgn makan banyak sgt..tengok perut tu dah melayut dah pakcik tengok..haha..

NzA said... Best Blogger Tips

selamat kembali...semoga tabah lalui ujian mendatang....

So Shy Lady said... Best Blogger Tips

amboih aiman smkin smngat nmpak. oh ssl baru tahu brita psl nenek tu. takziah utk pk. al fatihah


byk2 brehat hokeh :)

Reena said... Best Blogger Tips

Woww... seksinya Aiman... Malulah aunty... hehehe

Welcome back kutu, semoga tabah selalu k :)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

maaf kutu , takziah utk sape tu ? patutlah lama xnmpk kutu ...

welcome back anyway kawan ;)

aiman, pinjam belon angry bird kat zaid sat ;)

Jue said... Best Blogger Tips

wah aiman kemain posing
#takziah? aku miss sumting ni..pape hal..aku ucapkan takziah jugak di ats apa yg blaku beb

~SaL IjOu~ said... Best Blogger Tips

bebudak kecik suke sgt dgn angry bird kan~ ^^

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

hye aiman..best la xskola ea..hee

welcome back kak...

puanbee said... Best Blogger Tips

dah susut sikit lah aiman , hehe biasa balik kampung sangat letih , tk pe yang penting kutu jaga kesihatan tu dulu

anisalya said... Best Blogger Tips

alahai... budak debab ni!!!