Pixajoy

Friday, February 03, 2012

Home » Bila Tiga Hero Bertemu

Bila Tiga Hero Bertemu



Balik Alor Setar selasa lepas, happy Aiman berganda sebab dapat jumpa adik kesayangannya, Baby irsyad dan ini pertama kali Aiman jumpa baby baru dalam keluarga kami.


Baby Irsyad sudah setahun 8 bulan tapi Aiman masih panggil baby. Irsyad anak Acik Aiman. Usia budak tengah nakal, pantang nampak siapa menonggeng, disepaknya bontot kita. Budak kecik ni klon abahnya. Mewarisi minat abahnya juga, suka sangat pada bola. Bila bercakap mesti guna bahasa isyarat, selalu buat aku gelihati. Irsyad hanya pandai sebut ibu, kakak dan ayie (air).




Acu Aiman baru saja melahirkan baby Afi Disember lepas. Masa di Lumut kami belum sempat melawat baby. Afi dilahirkan cuma seberat 2.25 kg tapi sekarang dah makin tembam. Hujung bulan ni Abah Afi akan kursus di KL, so Afi dan Acu Aiman akan tinggal lebih kurang 6 bulan dekat rumah Tok Wan Aiman. Dapatlah abang Aiman dan Maklong kiss pipi tembam ni selalu.




Sudah tiga hero. Entah bila akan meriah dengan kehadiran baby girl pulak. Doakan ibu Aiman tau!








17 comments:

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

hehehe semua hero ya....Insya Allah...Ibu aiman dapat girl nanti...

fieda said... Best Blogger Tips

wah..hero2 malaya...semoga pasni aiman dapat baby gegurl la ye..

DRceria said... Best Blogger Tips

wahhh... hero2... teringat pulak hero kt umah johor tuuu...

dok kat AS ngaji kt insaniah la, kak..kt mna lagi...hehhehe

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

wahh... aiman mmg dah ada 2 geng lah kiranya ye. insyaAllah... izan doakan lepas ni aiman akan cepat2 dpt adik.

kami kat sini plak dah punya ramai anak2 buah... kalau campur kedua belah (izan n hubby) dekat 60++ anak saudara... blm anak sendiri lagi tu.. hehe...

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

hik3..abihlar klau tiba2 ada heroin dtg..buatnya direbut dek tiga hero nie..haha..

insyaALLAH..ada rezeki tuu..^^

Masya said... Best Blogger Tips

semoga lepas ni aiman pulak dapat adik yer.. jangan nakal².. jaga adik pulak tau...

Cik FaRiZaM said... Best Blogger Tips

smue hero ni, mana heroin nyer? hehe

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

ololoo seronoknya aiman bila ada kawn yer.. moga aiman cpt2 dapat adik :-)

azura said... Best Blogger Tips

insyallah Puan Muni nanti adalah rezeki girl pulak...

Munnafendy said... Best Blogger Tips

insyaAllah sy doakan ye kak muni =)

sediakan bju beby girl byk2...hehe

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips

best ler semua hero. mesti bingit rumah...

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Amin, amin, amin.. Semoga impian tercapai.. :D

NzA said... Best Blogger Tips

meriah dgn hero.....cpt2 kena bagi depa si puteri ni....

puanbee said... Best Blogger Tips

yeahh kutu mesti leh dpt baby girl tahun ni .. cer makan makanan yg boleh buatkan subur kutu .ahaks..

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

insyaAllah bakal ada tu kutu .. meh Hanie tiup2kan sket .. fuhh..fuhh ~

Reena said... Best Blogger Tips

Pssttt... Awak... jgn lupa guna tips kita tau... Hehehe... good luck!!

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

amin..hee..moga akk cpt2 dapat baby girl..heee