Pixajoy

Monday, February 20, 2012

Home » Giveaway Tahun Baru 2012

Giveaway Tahun Baru 2012

* ENTRI MELEKAT. SILA SKROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI TERKINI


Terbuka untuk semua bloggers Malaysia, Singapore, Brunei (mesti ada blog @ at least FB)


Juling tak tengok hadiah utamanya? 
Banyak lagi hadiah menarik.
Apa tunggu lagi?
KLIK BANNER yer kawan-kawan.!









                                

33 comments:

hyz said... Best Blogger Tips

tu dia.... pn kutu dah start join contest dah.... permulaan utk thn 2012. chayok2.. haha

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

waahhh, bestnyaa.. sayangnya saya tak berapa berminat dengan gelas2 piring segala ni.. kalau kasesori kereta saya mau la.. ehehe..

anyway gud la ya kak.. pandai da akak buat GA ni yaa.. saya akan tetap bagi sokongan dr belakang punya utk blog ini... all the best Mama Aiman

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

salam ... sahabat !

tima kasih sudi join naa ... tarikh ga tu hanie dah ubah semula , ikut yg dlm banner tu ...

gudluck ! :)

-Incek Fik- said... Best Blogger Tips

memang juling mata kalau dapat koleksi cawan camtu..

Wahh! menarik ni hehee ^^

hatiputera said... Best Blogger Tips

wahhh,,,ada pinggan mangkuk sekali,,

Lelord said... Best Blogger Tips

good luck

MaryaYusof said... Best Blogger Tips

Salam Puan Kutu,
Bestnye hadiah! Good Luck :)

yad'z said... Best Blogger Tips

gud luck... =)

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Begitu memahami.. bab pinggan mangkuk mmg tak lupa kak zefa.. hehe.. tq PK.. :D

chii said... Best Blogger Tips

itu dia..giveaway pertama utk tahun 2012..anyway.gud luck muni

puanbee said... Best Blogger Tips

wah hadiah kemain ..gud luck kutu

Norsalmi said... Best Blogger Tips

Akak dah join. thanks sebab memahami minat akak.. good luck buat kita semua..

fieda said... Best Blogger Tips

good luck..

LadyBird said... Best Blogger Tips

cantiknye hadiah kak..

Kak Long Mawar Merah said... Best Blogger Tips

Memang menarik hadiah tu. Semoga berjaya.

NzA said... Best Blogger Tips

mesti sikakak kembar ibu k.salmi teruja tu....he.he.he....

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

mcm best je kak..hee

tp akk mmg sure teruja dgn hadiah tu kan..kehkeh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

wah puan kutu kemaruk contest lah nih eh..juling mata gak tgk hadiahnya..

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

all the best puan kutu..^^

hehe..dah orang nak bagi kita nie terima je seikhlas hati..=)

Muhammad Saiazuan Norhalik said... Best Blogger Tips

cawan.. nice :)

Sya Isya said... Best Blogger Tips

uii...memang juling tengok hadiah tu. nak juga. Good luck eh, puan kutu :D

ROJAK said... Best Blogger Tips

kaum wanita sukala hadiah macam ni :)

هانيم إرشاد said... Best Blogger Tips

wahh.. gud lux yee :)

LadyBird said... Best Blogger Tips

akak.. akak ke mana.. knp x update blog? akak sakit ek? kalau skt makan ubat yer..

akak, kenapa tarikh kat entry ni 20 februari.. hr ni baru 15 februari..

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips

kak buat GA special...pinjam aiman buat anak angkat boleh?? sah kena penggal leher nnt..hehe

puanbee said... Best Blogger Tips

good luck kutu , be ejoin gak ni

Affan Ruslan said... Best Blogger Tips

Perghh, set pinggan mangkuk ke hadiahnya? Yang minat barang2 camni mesti join.

Btw, saya pun nak ajak puankutu join GA saya, mudah ke takyah buat entry pun hehhe.

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

cantik cawan tu. good luck bebeh.

Wan85 said... Best Blogger Tips

http://wanwidget.com/
join jangan xjoin

dela said... Best Blogger Tips

good luck!

Terbang Bersamaku said... Best Blogger Tips

bestnya hadiah dia...kalaulah sy dpt...
good luck eh awak...=)

kimmie said... Best Blogger Tips

good luck puankutu, kalau rajin jom join satu lagi contest

FIFIEY LYCHEE MARATION said... Best Blogger Tips

Goodluck!!!:)