Pixajoy

Tuesday, May 24, 2016

Home » Projek Mendobi

Projek Mendobi



Punya bertangguh nak mula projek mendobi ni. Haritu pun gagahkan diri basuh mana perlu untuk beg bawa ke hospital. Yang selebihnya baju abang kakak yang renew baru setel. Ni dah lega rasa. Dah selamat asingkan dan basuh baju yang perlu dan tak. Semua dah siap tinggal menunggu kedatangan adik baby je. 



Kak Pia macam biasa sibuk la kan nak posing sama.hehe. Memang cuak menunggu hari nak beranak..tapi debaran tu mengatasi rasa excited nak terima orang baru dalam famili kami. Semoga dipermudahkan hendaknya. Doakan aku dan baby selamat. 







6 comments:

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Wahh dah siap ek....Senangkan! Tinggal pakaikan kat baby jer sok sok. Mak rasa mcn sekejap pulak hang mengandung PK, pejam celik dah nak beranak pulak dah...... hihi

Semoga dipermudahkan lah hendaknya hang beranak noh. Hang sihat, baby pun sihat...

Nurfaezah Abdullah said... Best Blogger Tips

semoga akak selamat melahirkan nanti. Aamiin...

MG schmidt said... Best Blogger Tips

insyaAllah semoga dipermudahkan :)
dah brape week dah PK ?



JOM JOIN GIVEAWAY MG :)
http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/giveaway-comeback-cashmoney-by-mg.html

fiza linolie said... Best Blogger Tips

Alahai cik pia... Kejap lagi dah ada adik. Mesti dia suka. Apa2 pun... fiza doakan semoga urusan muni dipermudahkan.

eima said... Best Blogger Tips

semoga dipermudahakan .. ni mesti dah berdebar2 dah kan

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Kak Pia pun nampak dah tak sabar nak tunggu Adik Babynya keluar. Lepas ni Kak Pia dah tukar titlelah ya, takdalah jadi adik manja lagi. Dah kena act jadi kakak pulak. Tapi takpa, Kak Pia memang dah lama ready dengan anak bearnya tu kan ^_^

Semoga segalanya dipermudahkan ya, PK. Kita ni pun berdebar nak tunggu awak bersalin. Tak sabar nak tengok baby juga ^_^