Pixajoy

Tuesday, May 17, 2016

Home » Book From Fadya

Book From Fadya



Rezeki dari rakan blogger. Kali ni Afia terima buku dari friend. Afia ucap terima kasih pada Fadya sebab sudi beri buku best ni. Asyik dok tekan ulang-ulang bunyi yang ada. Posmen hantar buka je tengok isi dalam berebut dua beradik nak pegang buku. Abang kena la beralah dengan adik. Ibu terus snap aksi anaknda berdua. Kat rumah memang tak pernah la nak pakai baju..lagi-lagi musim panas sekarang. hihi..

Abang Aiman sekali teruja. Abaikan kopek Aiman saiz 32 A tu ya.kahkah..

Yang ni Kak Pia punya! 

Terima kasih again Mama Faid Fadya.
Alhamdulillah Afia suka. Wan Maktok datang tempohari pun sibuk dia tunjuk book baru ni kat Maktok. 









10 comments:

Atie Yusof said... Best Blogger Tips

Salam PK..
lama tak jenguk sini.. wah, besor dah anak teruna & dara tu.. hehe..
suka afia dpt buku ye.. murah rezeki... :)

Norhayati Mohd Isa said... Best Blogger Tips

Memang teruja betul tu PK..
Elok jer berlengging dua beradik tu..
Tengok book yg menarik tu..
Itulah hasil persahabatan di alam maya kan..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

La, Aiman baru pakai saiz 32A ke? Terror lagilah anak bujang saya yang satu tu, kadang-kala terlajak saiz dengan cup B gitu. Hahaha!

Mestilah sukakan Cik Pia bila dapat hadiah. Lagi-lagi dapat buku macam ni. Tengoklah tu, si Aiman pun teruja sama walaupun zaman dia berbuku macam ni dah lama berlalu. Hehehe!

adianiez AIDA said... Best Blogger Tips

best nyer dpt hadiah :)

babYpose said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah Afia suka, yang sebenarnya Fadya nak jumpa frenz, nak bagi sendiri dekat Afia. Kami terangkan abang poslaju tolong berikan nanti. Afia share share dengan abang aiman k..

LYAfrina said... Best Blogger Tips

alhamdulillah..rezeki afia

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Amboiii Kak Pea.... kemain lagi seksi yeh.
Seronok noh dapat buku, murah rezeki org yg memberi dan menerima

husna zahidi said... Best Blogger Tips

adehh kak! entry 18sg nih hahahaha ditegurnya pulak..:p

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alhamdulillah
anak anak suka kan. seronok lah dorang..

sal ya said... Best Blogger Tips

Lawan x pakai baju eh?!