Pixajoy

Friday, May 20, 2016

Home » Mid Year Exam

Mid Year Exam



Peperiksaan Pertengahan Tahun Aiman bermula semalam. Sekolah Kafa dah mula dari minggu lepas. Selesai dah examnya. Gambar pagi semalam Afia dah lama tak ikut hantar abang ke school. Semalam jaga awal pulak dia.


Minggu ni memang minggu sibuk la pantau revision anak bujang. Aiman macam biasa kalau tak dikerah dia relex je. Ibu ni la yang kena sibuk minta dia ulangkaji. 

Semoga Aiman dilapangkan dada diterangkan hati menjawab soalan exam. 





17 comments:

Atie Yusof said... Best Blogger Tips

Good luck abg Aiman..moga di permudahkan menjawab soalan2 examn.. :)

babYpose said... Best Blogger Tips

Moga Aiman berjaya dengan cemerlang. Bangun awal ye Afia semalam. Peace dari aunty :)

Norhayati Mohd Isa said... Best Blogger Tips

Good luck Aiman..
Semoga tenang menjawab exam ye :)

Anak2 akak dah habis examnya semalam PK..
Mereka mula awal 8/5/2016 tu hari..
Nanti hari Jumaat depan sebelum cuti , cikgu dah panggil untuk ambil report kad..

lieyalatif said... Best Blogger Tips

in sha Allah..gud luck aiman...

tu laa cikpuan kutu mmg skrang tgh musim exam....anak2 lieya arini last exam tuk sekolah kebangsaan...kafa plak start senin depan...moga anak2 kite diterangkan hati dan dipermudahkan waktu menjawab soalan....

fiza linolie said... Best Blogger Tips

Semoga dipermudahkan dalam menjawab soalan exam yer Aiman. Good luck :)

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

gud luck aiman..
anak zee dah setel minggu lepas..serentak sekolah agama ngan sekolah kebangsaan exam..jenuh nak paksa ulangkaji..tau tau tertido depan buku tak sempat baca..hahaa

Raihanah Ahmad said... Best Blogger Tips

good luck abg aiman. anak saya exam minggu depan utk kafa

makchaq said... Best Blogger Tips

Good Luck Aiman..

Nafisah dah habis periksa SK. sekarang periksa kafa pulak.


Kakzakie Purvit said... Best Blogger Tips

Jgn bimbanglah.. budak lelaki biasanya lambat matang.
Jadi kalau Aiman masih dlm kategori top 10 masuk usia 12 tahun dah tak perlu dipantau sangat dah.

Aiman mesti kata Aiman boleh ibu! itu yg auntie mahu.

Hasliynda Lynn said... Best Blogger Tips

lagi semggu je nak sekolah..
pas tu depa dah start cuti..

Nooriah Abdullah said... Best Blogger Tips

Gudluck jugak dari mKtok ya
Biasa lah tu PK
Anak exam mama, yg sibuk sngt
Normal problem tu

adianiez AIDA said... Best Blogger Tips

kita serupa.
and mostly ramai kot mak-mak dok citer pasal anak exam mid year ni.
weekend ni pun maybe aida bergelumang dgn nurin utk exam matematik & sains dia next week :)
risau ekk hati kita diorang nak exam.
jadi tak selera makan dibuatnya!

Bunda_nora said... Best Blogger Tips

Semoga Abang Aiman lulus cemerlang nanti... gud luck.

Salam hujung minggu dari Bunda.

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

good luck abg aiman..
adik afia bgn awal bagi smgt tu, kan !!

sal ya said... Best Blogger Tips

Bdk 3 bradik pun exams. Tp startnya hari ahad smp khamis. Sekolah agama dah sdh dua mggu lps.

Seoga aiman dpt menjawab dgn baik dan tenang ye.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Sama ja ngan pattern anak anak mak PK. Aiman tu tak palah budak lagi. Anak mak ni? Apa pun dia tetap anak kita, kita doakan yg baik baik ajelah...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Baru nak exam ya, PK. Good lucklah ya, Aiman. Semoga terang hati nak menjawab soalan-soalan exam tu. Biasalah budak-budak lelaki ni, kalau emak tak kerah, memang liat sungguh!