Pixajoy

Wednesday, March 09, 2016

Home » Santai Petang Bersama Wan Maktok

Santai Petang Bersama Wan Maktok



Balik Sungai Petani lepas ke Baby Kidz Fair haritu kami terus lajak ke Pantai Merdeka bawa Wan Maktok pekena ABC dulu. Kali ni macam haritu beli lagi sotong besaq gedabak dan makanan ringan bawa ke food court.



ABC dan sampai. Model makan-makan ibu ketoilet pulak. Snap dulu la kan.hehe..


Ni ABC kedua dengan model


Hari tersebut kami order makan juga. Kira ni pertama kali makan kat sini. Dinner siap senang nanti malam tak payah keluar makan dah. Wan, Maktok dan ibu order mee bandung. Sedap mee bandung ni tau. Portion pun banyak. Jenuh nak makan.


Aiman dan abah makan nasi goreng ayam.


Lepas makan lepak-lepak kejap ditepian pantai. Abah depa la melayankan Afia naik buai. Ibu dah sendat perut tak boleh gerak.


Nanti kalau rasa nak makan mee bandung sedap kita datang sini lagi. Jom balik jom!






14 comments:

♥ aiNa yaZiD ♥ said... Best Blogger Tips

Adududu.. sedap nya ABC tu PK.! dulu dok penang tak pernah sampai Pantai Merdeka. Mcm port santai best je..hihi=)

Kakzakie Purvit said... Best Blogger Tips

Apalah yg Aiman dok sudu lagi dlm gelas tu sayang?
Mesti ada buah-buah yg masih tertinggal ye:)

Lea Ismail said... Best Blogger Tips

aduh..aduh..mi bandung tu. dahlah kita minat mi bandung...

Petak Bunga said... Best Blogger Tips

wah ABC dia, ais cream sekon terus.

Myra Jay said... Best Blogger Tips

Amboi besnya tengok ABC dia... dengan tinggi nya lagi... :)
Tambah ngan cuaca panas lak sekarang kan, memang layan..

Norhayati Mohd Isa said... Best Blogger Tips

Tengok kuah mee bandung tu pekat PK..
Nampak sangat kesedapannya tu ye..
Sampai nak mengulang makan lagi tu :)

Raihanah Ahmad said... Best Blogger Tips

seronoknya anak2

eita said... Best Blogger Tips

mabeles..tu je yang mampu terucap...

lieyalatif said... Best Blogger Tips

suke leiya konsep makan2 gini.... teliur woo tgk abc menggunung tinggi tu....mau kene cedok hati2 sebab takut tumbang hahaahahah....tgk aiman kemain khusyuk ngadap nasi goreng ayam tu terus buat lieya teliur plak cikpuankutu...balik keje ni tapau nasi goreng ayam laa hahaahahaha

download Film free said... Best Blogger Tips

Wow these look so yummy! My mouth is watering just looking at your photos.

eima said... Best Blogger Tips

sedapnye mee bandung utara ni ..klu kot sini lain la .. tak best mcm kat sana ....

Diana Rashid said... Best Blogger Tips

menggoda nya ais kacng dia..siap ada kon dalam tu..heehh

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Masyaallah.....maghrib maghrib dah terliur tgk ABC mana nak cekau ni.?

Sedap sangat ke mee bandung tu PK? Mesti org Muo duk meniaga kat Pantai Merdeka tu....hihi

Siti Yang Menaip said... Best Blogger Tips

sotong goreng tu skarang kemain mahai kan..