Pixajoy

Monday, March 21, 2016

Home » Friday Family Outing

Friday Family Outing



Kali ni ke Manjaku Baby dengan misi shopping barang baby. Sejam lebih kat sini sakan Afia dan Aiman berlari main dalam kedai. Pening abah nak handle.hehe..Beli barang sikit-sikit mana yang penting dulu, ni pun bapak punya mahal. Macam mana nak tambah anak lagi dua tiga orang.haha naya!

Untung ada abang sado tolong bawa barang adik baby

Lepas setel shopping, ke Amanjaya Mall pulak konon repair tali jam tangan abah, tapi dah kelain jadinya. Nak tengok wayang masa tak kena, anak bujang dah buat muka lapar..so kita dinner terus kat sini.

Kak Pia senyum lebar sambil kata ni pia punya. Ewah2 dia sorang nak conquer pop corn.

Abang Aiman hari tersebut kena curi snap, selebihnya dia tutup muka. Kekadang tak sporting jadi model blog ibu.

Tengok budak sebelah dok atas meja dia pun demand nak dok atas meja. Kejap je la ibu layankan sebelum makanan sampai.

Aiman kali ni teringin nasi ayam penyet, abah makan nasi ayam dan sup kaki ayam, ibu as usual sizzling mee. Snap secara hentam kromo..makan kat food court je kot tak payah buat pulun.haha..

Big Apple tapau bawa balik. Biasa beli yang 6pcs tu je, kali ni en suami soh makan puas-puas. Ibu jugak yang disalahkan dalam kes donut padahal abah yang makan banyak.huhu..











10 comments:

Lea Ismail said... Best Blogger Tips

abang malu-malu minum air bila ibu ambik gambar ye

Kakzakie Purvit said... Best Blogger Tips

Memula aje kalau boleh semua pop-corn Pia nak semua tapi last mesti abang Aiman kena tolong habiskan... Apa lagi ada donut yg gebu-gebu mana boleh tahan tengok aje:)

nurbijen said... Best Blogger Tips

Tu maknaya abang dah besar!
mcm Irfan, bising dia skrang ni bila tahu saya snap gambar dia dan masukkan dlm blog...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

bukan malu tu menyampah ibu asik snap gambar.haha

eima said... Best Blogger Tips

SEDAPNYE BIG APPLE KAT ALAMANDA NI DAH TTP KOT TAK DE DAH ......

Kak Yon said... Best Blogger Tips

sedapnya popcorn..krup krap..lemak manis..

Mar Mansor said... Best Blogger Tips

wah big apple..kenyang makan tu

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

mmmm.. lemak lemak berkrim tentu sedap dimakan. hiks
ppsstt: last week p pantai merdeka. mcm mcm ade kan. membangun sungguh.hiks.last p taun 2007 kot.. seblm kawin.

LYAfrina said... Best Blogger Tips

feberet fasya la donut tu..tp klo beli 2 pcs je..sbb mamapapa dia x suka mkn donut ni.. manis.. hehe

adianiez AIDA said... Best Blogger Tips

tgk big apple tu baru teringat kan ijat.
dia suka 'nonat' :)
da lama juga aida tak beli kan ijat nonat.
dia x suka donat gula tu tau.
donat kaler kaler ni jugak dia suka :)