Pixajoy

Wednesday, March 23, 2016

Home » Demam Boboiboy

Demam Boboiboy



Last week Kak Na (anak mak pengasuh) bawa Afia pergi tengok movie boboiboy. Sukalah Afia. Ibu abah tak minat boboiboy, so no wayang untuk movie ni. Jeles la Abang Aiman dia tak dapat tengok.hiks..

Kemain concentrate Afia dalam panggung tau. Kata Kak Na dengaq suara dia sorang je gelak kuat.hehe..Bila ibu tanya Pia tengok sampai habis ke tak..Afia kata pia lena..betul la kot!

Gambar Afia Kak Na snap whatsapp ke ibu. Tempek kat sini la kan supaya tak hilang ditelan zaman.hehe..




Ni kira 3rd movie Afia ke cinema.





11 comments:

Lea Ismail said... Best Blogger Tips

bukan main anak dara tu dgn spek pink ye

♥ aiNa yaZiD ♥ said... Best Blogger Tips

hehehe suka la afia dpt tgk boboiboy... =)

Norhayati Mohd Isa said... Best Blogger Tips

Wah mmg jeles abg aiman tu Fia..
Sebab budak lelaki yg suka sangat tengok boboboi ni PK..

eima said... Best Blogger Tips

bgsnye pengasuh ..siap bw pi tgk wayang ....

Siqah Hussin said... Best Blogger Tips

Susah nak dapat anak mak pengasuh macam nie :)

Kamsiah Yusoff said... Best Blogger Tips

si bongsu saya pun dah lama dok ajak ke pawagam..gara2 filem ni..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

amboi..amboi.. piap tengok boboiboy tak ajak baby raniapon..

ppsstt: baby rania demam campak.. dah la musim panas lit lit ni . huuuhu

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Hamboi anak dara ni dengan sunglasses lagi. Geram tgk. Saya ajak husband saya bawak Luth tgk Boboiboy, tapi husband tak sokong sbb dia kata Luth tak kenal pun boboiboy. Nnt plan nak gi tgk Jungle Book 2 minggu lagi. Cerita gitu suka la Luth tgk bb ada binatang2.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Kiranya cik Pia naik turun panggung jerlah noh minggu baru ni hihi....
Apa pun janji enjoylah ye Cik Pia....Sian abg Aiman

LYAfrina said... Best Blogger Tips

sonok la afia leh tgk boboiboy..

adianiez AIDA said... Best Blogger Tips

aida tgk sekeluarga.
memang happening dlm panggung tu tau.
ramai anak-anak, yg baby pun ada :)
aida ok la layan boboiboy dan upin ipin.
masih boleh digest. sebeno nyer aida x minat kartun.
but 2 kartun tu ok...
ijat siap gi rombongan dgn tadika.
tapi tu la, teacher dia langsung tak snap gambo.