Pixajoy

Tuesday, March 22, 2016

Home » Aiman Mukhlis turns 9

Aiman Mukhlis turns 9



20 Mac birthday anak bujang. Kebetulan sehari sebelum tu abah cuti, so kita potong kek awal sikit. Walk in sahaja takda tempah maka keknya pun jambu sikit la siap love bagai. Namanya Aiman tak kisah!


Afia macam biasa birthday abang dia yang over kan.hehe. Ni pun dari petang dok bising nak makan kek.


Malam tu Aiman balik mengaji ibu dah prepare kek atas meja, buat air oren sunquick pastu goreng mihun untuk dinner. Celebrate sempoi je dengan famili kecik kami.



Sampai senget mulut tu kak pia oi.hahaha..


Jom makan!


Ibu tak pernah lupa doakan Aiman setiap hari, so tak ada apa kot nak coret kat sini. Moga Allah selamatkan kamu sentiasa anaknda Aiman Mukhlis!





16 comments:

Siti Yang Menaip said... Best Blogger Tips

alhamdulillah.. happy birthday =)

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

happy belated birthday aiman..belajar rajin rajin yer..

Masya said... Best Blogger Tips

selamat hari lahir aiman, moga menjadi anak yg soleh amin.. insyaallah....

anniversary kt samelah nanti bln 6, periuk tu bkn hadiah anniversary pun mihmihmih

Kakzakie Purvit said... Best Blogger Tips

Happy birthday Aiman!
Semakin besar dan semakin pandai menilai baik-buruk
Satu yg auntie nampak Aiman caring sangat dgn adik.

Diana Rashid said... Best Blogger Tips

selamat hari jadi Aiman...

anak saya sabtu ni cukup 9 tahun..:p

nurbijen said... Best Blogger Tips

Happy belated birthday to Aiman.... Moga jadi anak soleh dan abang yg baik utk adik2 :)

makchaq said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Jadi Aiman.. semoga cemerlang dunia akhirat

Kerap la mak kena buat kek besday... dekat2 birthday semuanya..

makchaq said... Best Blogger Tips

OO kali ni mak beli kek.. ingat buat sendiri macam selalu...

eima said... Best Blogger Tips

HAPPY BELATED BIRTHDAY AIMAN ....
KEK VANILLA FAV FAHIM NI

♥ aiNa yaZiD ♥ said... Best Blogger Tips

Selamat hari jadi aiman... Be a good khalifah buat ibu tau. hehe. smga cemerlang dunia dan akhirat. Amin =)

Mar Mansor said... Best Blogger Tips

alhamdulillah..selamat ulang tahun aiman

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hepy Bezday Aiman.....moga jadi anak yg soleh. Berjaya dunia dan akhirat. Mak lama dah tak beli kek sebijik cenggitu PK....selalu beli seslice jee...pilihan memasing

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

happy belated besday aiman.. moga mnjdi anak yg soleh berjaya di dunia dan akhirat. rajin solat dengar cakapibuabah. aamiin

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Sedap jugak nama Mukhlis. Eh tetibe.

Happy bday Abg Aiman. Senyum simpul dia dpt kek ye.

LYAfrina said... Best Blogger Tips

happy belated birthd aiman..
moga trs mbesar mjadi ank y soleh serta abg y pyayang buat adik..

adianiez AIDA said... Best Blogger Tips

happy besday aiman.
b a good and clever boy.
jadi anak soleh.

aiman sebaya dgn syuhada :)