Pixajoy

Friday, February 28, 2014

Home » Surat Cinta

Surat Cinta



Aiman berkali-kali dah terima surat cinta dari Safiyya. Yang lawaknya bukan dia sorang je, kawan-kawan lelaki Aiman yang lain pun sama. Apa punya gatal la Safiyya  ni kan semua boy dia mau.haha..Aku suruh Aiman tunjuk bukti, lain kali kalau Safiyya bagi surat cinta Aiman simpan dan tunjuk pada ibu.

Beberapa hari lepas masa balik sekolah Aiman pun tunjuk ni.


Kata Aiman dia dapat surat cinta 7 kali dah, kawan Aiman semua dapat sekali je. Bila tanya pasal sekolah petang berapa kali pulak terima surat cinta, mula la dia buat kira-kira 7 kali tambah 7 kali. Macam-macam hal budak zaman sekarang. Sumpah lawak!

Yang ni pula sekadar perkongsian


Jangan lepas ni para suami guna ayat rezeki bila kantoi dengan orang ketiga sudah.hehe





22 comments:

- AZIE - said... Best Blogger Tips

wahhhh aiman hehehehehe senyum simpul aunty baca....

Linda said... Best Blogger Tips

hehe...tu lah pasal :D

Nur Atira said... Best Blogger Tips

haha betul betul lawak la safiya tue . tapi comel pulakk . ekeke

Amanda Suria said... Best Blogger Tips

ADUHAI..NI MESTI PENGARUH TV NI KAN....

Cik Maz said... Best Blogger Tips

Oh anak sekarang... padahal dulu pun ada cuma tak se-advance skrg la.. hehe..

liza said... Best Blogger Tips

hahahaha...mmg lawak.

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

wahh...ingatkan surat aiman untuk ibu..rupanya dari peminat aiman..hehe

umi alya said... Best Blogger Tips

waduhhhhhhhhhhhhhhh koknya cepat dpt menantu ni, ahakkkkk..

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

Salam Puan k Kutu..cepat la puan kutu dapat menantu nanti..hehehe

makchaq said... Best Blogger Tips

Amboi.. advance sungguh...darjah 1 dah tulis surat cinta...

anamizu said... Best Blogger Tips

hamboi aiman sampai dpt 7 kali.
mmg si saffiya minat habeh la
tu kat aiman haha lawak la bdk2 ni

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haha.. Aiman ada peminat tu....mesti sebab Aiman dapat 7 kali ni sebab dia ketua kelas, lagi menyerlah ketokohannya berbanding budak lain.. hihi. Kelakr la bufak 7 tahun nama safiya ni.

MulutPayau said... Best Blogger Tips

AmbOii Aiman dah terima surat cinta ya.....hihihi

:sour n sweet: said... Best Blogger Tips

ehem2 aiman...ramainya peminat dia...hot sangat..hehe =D

NzA said... Best Blogger Tips

amboi2 safiyyah.....bukan main ye..nk kena babat nie...

p/s ; blog akak bermasalah dan terpaksa berpaling arah seketika ke blog baru....jemput bertandan n follow blog baru tu...huk.huk.huk...
http://naurahsweet.blogspot.com/

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

wah, aiman ada peminat.. hihii ketua kelas la katakan :-)

Masya said... Best Blogger Tips

hamboii kemain yer.. ada peminat .. ketua kelaslah katakan...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Huahahaha....nampak gaya cepatlah bermenantu ni, PK!

Gatai si Safiyya ni. Anak sapalah agaknya. Tak cukup 1, 7 lelaki sekaligus nak diharungnya. Tapi saya rasa Safiyya syok kat Aiman ler sebab Aiman aje yg dpt 7 surat cinta, orang lain satu aje.

PK, tak tanya kat en asben masa dia kat tadika dulu brp surat cinta dia dapat? Leh lawan ngan anak bujang dia ke tidak?

lizz said... Best Blogger Tips

haha siap dapat 7 kali surat cinta tu...jejaka idaman aiman ni tau...hikhik

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

hahahahaha....kecik2 dah ber i luv u...kelakar la plak

LydSunshine said... Best Blogger Tips

amboi dpt surat cinta dah kecik2. heheheh..

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Wah Aiman...kalau gini punya gaya nampaknya cepatlah Puan Kutu terima menantu kutu hehe.....
Wah meriah le rambut lepas ni hehe