Pixajoy

Monday, February 17, 2014

Home » Salad Epal Berkon

Salad Epal Berkon



Bila dah lapar macam-macam idea datang. Semua benda aku nak tukar jadi makanan yang nampak sedap. Padahal epal je pun.kehkeh..


Model tetap untuk edisi makan-makan. Berkilat muka baru balik playground, belum mandi tapi nak jugak makan salad epal berkon.  


Tara..senang je pun nak buat. Potong epal, gaul dengan mayonis dan masukkan dalam kon aiskrim. Masam-masam manis. Sedap! 




17 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

Salam Puank Kutu..pandai memancing selera anak2 yer :)

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

alamak akak dan sumaiyyah tak suka dengan mayonise ni

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Sangat kreatif. Sedap tu mkn time cuaca panas. Hehe

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Simple aje tapi nampak menggiurkanlah PK. Apalagi gunapakai model yang sama. Mahunya tak teringin nak mamam sama!

aizamia3 said... Best Blogger Tips

idea yang menarik.. ;) sekadar nak tarik perhatian anak2 untuk makan buah.

aizamia3 said... Best Blogger Tips

idea yang menarik.. ;) sekadar nak tarik perhatian anak2 untuk makan buah.

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

bagus betul akk..ada je idea nak buat tu ek...

lizz said... Best Blogger Tips

Nanti nak try buat utk sara ngan uwais la..sedap nengoknyer ni...

Nastyna said... Best Blogger Tips

anak suka, ibu pun gembira.

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haha.. sabar Aiman nak makan dan kena jadi model dulu ya. Kalau Nazif, tahu je mama potong epal, tak abis potong lagi dia dah meraung minta. Jadi kenalah bagi dia dulu. Payah nak snap gambo cam Aiman ni.

Masya said... Best Blogger Tips

bijak².. nanti goreng epal dgn tepung pulak tau..

sal ya said... Best Blogger Tips

anak suka ibu percaya. haha...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Masya

dh penah buat,tak laku..maybe tak kena dengan selera tekak..:)

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

aiman mak nye masak ape bg die sedap aje.mst la air tgn ibu die kn ;)

Nora Karim said... Best Blogger Tips

kreatif ibunya ni... hihihi

anamizu said... Best Blogger Tips

ibu aiman kreatif la !

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

kreatif betoi muni ni