Pixajoy

Monday, February 24, 2014

Home » Photoshoot With Afia 3

Photoshoot With Afia 3



Photoshoot With Afia 1 
Photoshoot With Afia 2

Photoshoot : Afia Imanina 9 Month 21 Day

Dah lama tak photoshoot dengan Afia ekk. Photoshoot la sangat. Padahal selalu je snap muka selenga si bambam ni. Sebab merasmikan baju yang Acu Ain bagi kita posing tunjuk ke acu ye bambam. Dari luar sampai kedalam rumah dok paksa Afia senyum. Tak minat langsung dia nak tengok kamera. Mental ibu nak rakam aksi comel sikit pun. Semua gambar tak berjenis. Layan!










31 comments:

- AZIE - said... Best Blogger Tips

amboi..amboi...gmbr first tue kemain sgt..

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Dah besar dah dia. Nampak yakin sungguh dah duduk tu. Comelnya Afia buat mulut gitu. Hehe...

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

alahai comey sepit rambut kat situ..

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Memang...memang... faham perasaan tu. Makin besar, makin susah nak amik gmbr budak kemetot ni. [anak saya la].

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

alo..lo..lo..comell Afia..:)

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

tapi maintain tetap comel

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

alahai..comelnya anak dara ni..bikin hati Umi geramm..:)

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

ala... comel nyer dgn sepit rambu cinonet tu hehehe

Kisah Si Dairy said... Best Blogger Tips

comelnya..

makchaq said... Best Blogger Tips

Eeee comeinya... geram tengok...hat gambaq ketap2 mulut tu rasa nak cubit2....

Sue Bee said... Best Blogger Tips

comel nya...rasa nak picit-picit gitu..klip rambut dia lawa

nurbijen said... Best Blogger Tips

comel Afia dgn baju Acu Ain... siap dgn klip rambut lagi... geram nyer nak cubit2 :)

Acik Erna said... Best Blogger Tips

comel dengan baju merah dia

NzA said... Best Blogger Tips

alolo.....gigit2 bibir gitu...seksi tau.....

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hehe....mama nak sangat tengok Fia pakai klip tu Fia.....tunggulah.....2 tahun lagi masa tu Gia nak buat pesen Bob style hehe...

Time Traveller said... Best Blogger Tips

Comey dia.. kecik2 dah pandai posing yer :D

Nastyna said... Best Blogger Tips

ni dia duk buat derk pun dah comel sangat dah, cuba nnt dah suka posing2 haaa sakan la maknye rnak memetik camera.

Muhammad Taufiq said... Best Blogger Tips

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

lieyalatif said... Best Blogger Tips

afia momey!!! kemain lagi cepit2 rambut tuuuu...cute betul tgk hheheheeh...

suke tgk baby gini...eii geram!! rase nak picit2 kiss2 jek heheheeheh

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Apasallah awak comel sangat ni? Geramlah auntie tengok:)

Cho Zila said... Best Blogger Tips

oklertu dah pandai posing2kan.. baruler syiok nak ambik gambar...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Wah, Afia dah pandai berhias diri yek! Bukan main lagi siap pakai klip rambut tu... Kesian kat ibu sampai mental dibuatnya nak ambil shoot menawan. Takpa PK, tak kira dari mana pun, memang menawan aje di mata saya ni bila tengok Afia posing :)

lizz said... Best Blogger Tips

ololo comeynyer dier..kiss sikit la...

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Comelnya Afia dengan baju warna putih merah ni.. alahai, patutla ramai yang geram tu..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

nanti dh pandai posing lg comel.. kan afia :-)

sal ya said... Best Blogger Tips

comel budak kecik ni.

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

xsenyum pun comey tau Afia ni..suka tengok.. :)

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Alahai..comelnya....

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

comelnya... baju pun cantik.. pandai acu beli

Masya said... Best Blogger Tips

afia dah x bam bamlah ibu.. ibu je panggil bam bam kikikiki .. comel dia.. suka tgk..

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

alala...comel nya dia...