Pixajoy

Friday, February 14, 2014

Home » Aku Datang

Aku Datang



Aku datang setelah seminggu lebih tak berupdate. Bila dah lama tak update, mood sama berlayar kelaut biru. Sebab tu kot kalau nak buat apa benda pun kena berterusan. Kalau tak istiqamah, semakin suka penyakit singgah. Dari sehari kesehari makin aku dok layan virus malas nak tekan new postTak ada banyak benda sangat yang berubah, dok busy mengulit Afia dan home schoolkan Aiman je pun. Will update soon. Banyak la jugak cerita dok pending.

Suka sangat dia sampai senget-senget bibir. Ada yang rindu cik pia tak? huhu




16 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Amboi tu dia. Datang juga ... dah beberapa blog sebut nama PK ni. Dah ada yg rindu giler kat celoteh PK ni..

umi alya said... Best Blogger Tips

comel... yap i miss u afia

Nastyna said... Best Blogger Tips

Datang mu dari mana CIk Pia? Ingatkan bercuiti ke mana la kome sekeluarga lama tul tak berupdate. hehe selamat kembali.

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Nyindu le.....

Nurfaezah Abdullah said... Best Blogger Tips

ambik reben afia tu kang heheheh

Shark Kay said... Best Blogger Tips

Waaa..
Lama
Btuil x tgk bambam..
Rindu ni.

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

amboi comenye reben dia..auntie nak pinjam boleh?? sy pun sama kak, lama mghilang..2 minggu tu..hehe

nurbijen said... Best Blogger Tips

bibir snget mcm tu pun tetap nampak comel si Afia ni...

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Alahai comelnya..geram tengok mulut tu..hihihi

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Alahai comelnya..geram tengok mulut tu..hihihi

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Alahai comelnya..geram tengok mulut tu..hihihi

Chot said... Best Blogger Tips

amboih..menjuih je dia tu.. amboi dia tu..biasa sgt tu.. :p

Nora Karim said... Best Blogger Tips

hihihih biasa la tuh PK... saya pun sokmo gitu... hahahah comeinyalah si bambam ni...

lizz said... Best Blogger Tips

Ololo tomey sangat la dier ni....pakai reben hijo lagi bertambah cute....

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Cik Pia of courselah rindu bangat. Mak Cik Pia pun dirindui juga. Dah lama takda resepi all in one, PK ...
Sesekali Cik Pia buat public appearance memang comel. Part senget-senget tu yang buat comel tak terhingga nih!

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

afia nomei..tiuum sikit ;)