Pixajoy

Thursday, June 23, 2011

Home » Sosej Hilang

Sosej Hilang

Ini siapa punya kerja?

 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




*Takde mood nak menaip. Penyakit wordless semalam berjangkit ke thursday!keke..Ngantuk...ZzzzzZzz.....







13 comments:

ct N honey said... Best Blogger Tips

nampaknya roti tu ibunya lah yang makan..he..he..

juanita said... Best Blogger Tips

Salam,

Berapa yer umo si comel nie...geram..xley la tgk dak comel2 nehhhh

deeya said... Best Blogger Tips

oooo ~~ budak nie curik sosej mama eh .. eee geramnye ! cobet pipi dia kang ~ haha !

owh akak malas taip eh ?? okey lagik .. dya nak update pun ta sempat . bnyak keje ! dapat BW jap2 jer T__T

puanbee said... Best Blogger Tips

ngantuk sokmooo!! haa budak debab dah curi sosej mcm baby gak nih ...

solomolo said... Best Blogger Tips

dah agak dah...
mesti keje AIman...
hahaha...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@juanita
salam,
br 4taun..huhu debab!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@deeya
betul tu deeya,kadang2 tak busy pun badan penat pasblik keje,terus jadik malas.itu roti abah.haha..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@puanbee
ini betul...hari nie tak smpt rest n tido kt tmpt keje sbb tak cukup org.semalam keje ptg,blik mlm tu pegi jln.penat!.mlm selalu lmbt tido,pastu pg awal2 dh bgun msk.mmg sleepy giler!aiman dh mkn sebijik roti nie,pasdh kenyang buat akal tak nak sayur,abes dia kopek sosej.tak dpt abah mkn.huhu..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@solomolo
sape lagi kan solo...:)

arryani said... Best Blogger Tips

Saya tertanya2, sape yg kenyang dlm hal ni?? Ehehehe

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

patot la sosej hilang..rupanya dah ada yg kidnap awal2..hehehe :)

Abdul Farique said... Best Blogger Tips

da agak da .. memang keja aiman la tu .. hahaha XD

kay_are said... Best Blogger Tips

sosej je yang dimakan nye.. nangis roti tu.. ish ish