Pixajoy

Saturday, June 18, 2011

Home » SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS

SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS



Salam hujung minggu,


Wah KSRS sudah bernyawa! Pada yang tak join lg, jom reramai join. Tapi nie Kelab Suri Rumah Sedunia, korang yang belum jadi suri cepat-cepat la kawen, baru boleh join!huhu.. Syabas puan pengerusi, kemboku Bee! Semoga KSRS nie akan menciptakan fenomena dalam dunia blogging. Cheewaah ayat tak boleh blah! 


Lepas nie dah ada KSRS, terisi jugak masa lapang. Selain tu, dapat berkongsi pengalaman dan pendapat disamping berkenalan lebih rapat dengan para suri dan para ibu di alam maya. Untuk memulakan perkenalan mesti la kena perkenalkan diri dan serba sedikit latar belakang kan. 


Muka macam tepung gomak!


Nama sebenar Noor Murni, kat dunia blog orang kenali saya sebagai  Puan Kutu. So boleh panggil saya Muni atau KutuKata kembo bee, umur mestilah sama, 27 tahun. Kampung saya di Nibong Tebal, Penang. Dulu saya tinggal di Johor dan sekarang dah pindah lebih kurang sebulan ke bandar kedua terbesar di Kedah iaitu Sungai Petani. Saya seorang suri yang bekerja dan mempunyai seorang anak berumur 4tahun. Walaupun bekerja, saya punya banyak masa dirumah, jadi tugas saya sudah seperti suri rumah sepenuh masa


Email saya noormurni@rocketmail.com. Facebook boleh klik sini. Twitter baru jugak buat, tapi tak aktif pun. Ekceli tak faham sangat n rasa cam tak best pun!huhu..Cukup setakat fb la ekk..Aduhh bannernya tak sempat buat. bee boleh tolong buatkan boleh tak?keke..


Rasa macam buat karangan tajuk "Tentang Saya" pulak. Selamat berkenalan yer semua ahli KSRS!




Sekian,
Puan Kutu KSRS {Kelab suri rumah sedunia }









38 comments:

NzA said... Best Blogger Tips

moga KSRS brgerak aktif n saling sapa menyapa antara kita....

AYuNG said... Best Blogger Tips

alamak, xkawen lagi xleh join la nih....aduihhh...

senyumSOYA said... Best Blogger Tips

nak tu dah ada tapi kawen nya belum~ heheh

nelly said... Best Blogger Tips

kelab baru ka ?
hehehe

risa said... Best Blogger Tips

nak join jugak boleh ke??
tapi akak dah kertu lah dear
ekekeke..macam best jerkk

al_hakim said... Best Blogger Tips

erk..nak join boleh puan?hehe

Anah said... Best Blogger Tips

hahahaha nk gelak kt diri sndiri dl..malu sbb panggil kak kt muni..beza umur kita setahun je..sbb aiman tu dh besar ingat ke bnyak la beza umur kita...pasni nk panggil muni je la..bleh??

buat ms skrg anah pn suri rumah..huhuhu

puanbee said... Best Blogger Tips

thanks kutu .. meh lah join ramai2 .. mula2 ni ambik masa sikit bee nk susun semua ahli ni lepas ni kita buat aktiviti punya ...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@NzA
yup semoga siraturahim makin erat..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@AYuNG
cpt2 kawen la ayung..hihi

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@senyumSOYA
hehe tak dapat nk nolong..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@nelly
yup..utk suri rumah jer..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@risa
jom kak meramaikan ahli..best tau!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@al_hakim
tukaq jantina dulu.pastu kawen.hahaha..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Anah
anah dh join blom?okjer pggil kak pun takpe,tak kisah..haha.pggil muni pun boleh..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@puanbee
ok bee daku menanti aktiviti seterusnya..:)

chii said... Best Blogger Tips

chii pun x kawen lg..tp krg ni dok jd pra suri kat umah..errr..still taleh join gak la ye :p

♥♥syahadah♥♥ said... Best Blogger Tips

salam kenal..nak buat contoh entry ni...

Cik Puan Zura said... Best Blogger Tips

lawa Puan Kutu ni..hehehe

Cik Kamoo said... Best Blogger Tips

wah hebat kelab nie .. he he he

ct N honey said... Best Blogger Tips

selamat berkenalan...tak nak tambah lagi ke anaknye..sian sorang2.

Lelord said... Best Blogger Tips

selamat berkenal2an..huhuhu lom wat lg assignment ni

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

mcm syok jer..tp apa aktivitinya apa ye?

mel haslina amir said... Best Blogger Tips

ahli kelab datang ronggeng2 kat sini,,salam kenal

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

eh, saya pun tggal dkt sg petani jugak.. amanjaya.. hihii

nibong tebal tak jauh dah dgn parit buntar tu.. mak mentua saya dkt parit buntar.. hihii

salam kenal ahli ksrs

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@chii
itu pembantu ibu bkn suri rumah.suri itu hanya utk perempuan yg dah kawen.hehe..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@♥♥syahadah♥♥
huhu sila2..slm kenal juga!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Cik Puan Zura
aduh kembang hidung.hahaha mana ada,buruk jer!

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Cik Kamoo
itulah..tgh nak menggegar dunia..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@ct N honey
huh soklan yg sama dr ramai org.d answer is no komen.haha...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Lelord
cpt siapkan tugasannya br dpt kenal dgn lebih dekat..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty
macam2 aktiviti tgh dirancang,jomla join..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mel haslina amir
slm kenal..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@IntaNBerliaN
wah hepy jmpk org utara kt sni..slm kenal yer!

juanita said... Best Blogger Tips

Hai salam kenal.

ahli baru ksrs

anggunpesona said... Best Blogger Tips

Salam perkenalan. Saya pun dah join kelab tu. Tapi belum buat entrynya lagi. Muda lagi pn kutu ni ye.

Mama JnJnJ@Sue@Anang said... Best Blogger Tips

salam kenal hehee

baru juga join ksrs

PuanEma said... Best Blogger Tips

Salam perkenalan Puan Kutu, Saya PuanEma rakan karib PuanBee..hahaha