Pixajoy

Monday, April 25, 2016

Home » Afia & Aktiviti Mewarna

Afia & Aktiviti Mewarna



Ibu tengah mood kelaut ni tak larat sangat dah bawak perut.huhu. Bila dah tak berapa rajin nak DIY ABM,  selain aktiviti menconteng, projek mewarna je la pi mai pi mai..Sekarang nampak Afia dah boleh fokus mewarna. Sesambil kaler tu ibu dok polish lagi keupayaan Afia mengenal warna. Walaupun kejap je dia nak mewarnanya tu..layankan je la. Aktiviti santai camni bagus untuk latihan otot tangan dan motor halus juga kan.




Next week birthday Afia. Kejap sangat bambam ibu membesar. Menjangkau usia 3 tahun ni Afia sangat petah bercakap. Walaupun masih pelat, bab bercerita dia memang A. Sekarang dah pandai baca doa tidur, Al fatihah pun dah mula hafal sikit-sikit. 





11 comments:

Kakzakie Purvit said... Best Blogger Tips

Perkembangan sihat tanda Afia semakin cerdik
Tak lama pun nak dapat adik akan jadi kakak pulak:)

Husna Rahman said... Best Blogger Tips

alahai rambut dia gulung2..cantik

Qhaifa Nur said... Best Blogger Tips

besar dah Afia...makin cerdik

nurbijen said... Best Blogger Tips

Wah, dah nak celebrate 3rd birthday minggu depan...
Besar dah Afia :)

Faham sgt perasaan penat bawa perut tu PK...
Nak tidur malam pun tak lena, kan?

makchaq said... Best Blogger Tips

Rajin Afia... ikut abang Aiman la tu.. rajin buat latihan.
Anak2 makchaq main ja lebih..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alhamdulillah
kejap je kan..
rania dpt pensel warna jap j conteng, lps tu dia patah patahkan mata pensel tu..

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Tak ingat dah bawak perut ada isi baby macamana dulu...tp sekarang ni lebih kurang bawak perut jugaklah tp isi lain haha...

Budak budak biasalah PK...mana ada yg fokus lama...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Dah nak masuk 3 tahun dah Afia ya! Dah perawan dah ^_^

Kita pun bawa perut juga sebab asyik kekenyangan makan jerk! Memanglah penat bawa perut macam ni, PK ~_^

NzA said... Best Blogger Tips

gud girl. beruntung afia dpt ibu yg rajin.

adianiez AIDA said... Best Blogger Tips

PKutu pregnet da baper bulan?
be strong ekk...

LYAfrina said... Best Blogger Tips

nmpk fokus afia dgn mewarna tu