Pixajoy

Tuesday, January 27, 2015

Home » Penang Hill Scenery

Penang Hill Scenery



Kita warming up dulu gambar Permandangan Bukit Bendera yang sempat di snap pakai handphone samseng aku dan vivo en suami. Tak menahan warming up. Penang Hill je pung!! Hehe..














13 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Cantik pulak gambar-gambarnya. Tapi gambar yg 2nd last tu menarik mata kakak.

❤Kamsiah❤ said... Best Blogger Tips

akak pun baru 2 kali kesana...

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

cntiknya
selama ddk pennag dulu x prnah naik
katanya masa tu tgh renovation..

nak juga la nnti pergi.tunggu baby besar dulu..
bawa naik feri pulak.. hihi

cepatan update ye.. :)

eima said... Best Blogger Tips

klu msuim cuti sekolah punya la ramai org ...huhu

Acik Erna said... Best Blogger Tips

PK..2006 acik ada pi penang..naik la juga ke bukit bendera tu..tapi memang acik ni penakut..naik tak pe lagi masa turun tu rasa nak berhenti nafas acik..takut..kalau la terlepas keretapi camana kan

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Mmg samseng sungguh hp awak ye PK...jelas dan terang sangat dah tu...
Mana model blog?

Anisah Abdullah said... Best Blogger Tips

banyak kali ke penang.. Tapi tak pernah pulak ke sini.

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Cantiknya gambar dari he-ho Samseng ni. Kita pakai 'I-lempang' jerk :)

PK, saya nak pi Penanglah this year. Bila tak tahu. Kalau saya plan, sure tak jadi. So, biarlah tetiba bangun pagi kita terfikir nak gerak pi Penang. Eh, cakap macam Penang tu 10 minit je dah sampai dari KL.

Errk... bercakap pasal Penang Hill, I is confused dengan Bukit Fraserlah pulak. Dok cerita pakpukpakpuk nak pi Penang tetiba tanya kat kawan pejabat ni - Fraser Hill tu ada cable car ke?

Hahaha...punyalah geografi Malaysia ni gagal dengan jayanya *_*

Najib Ariyan said... Best Blogger Tips

beberapa tahun lepas saya pernah naik ke sini dan silapnya waktu tu tengah ada Penang Marathon kat Pulau Pinang... so terlalu ramai manusia kat atas... satu tren rosak jadi untuk turun kami terpaksa beratur selama lebih 4 jam sampai ke tengah malam... cerita tu sampai masuk paper esoknya

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Ai.. best gini balik kamoung sempat jelajah banyak tempat. Untung warga penang, banyak tempat menarik dekat2..

nurbijen said... Best Blogger Tips

Tempat yg kami suka pergi bila ke Penang.... Hahha, warming up dulu... bila free baru update citer :)

sal ya said... Best Blogger Tips

Dah lama x g penang. Dh bertahun.

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

Mcm best je ni.. syok la anak¡² berjalan..