Pixajoy

Monday, January 05, 2015

Home » Baby Damia

Baby Damia



Balik kampung Jumaat lepas melawat adik ipar yang baru saja melahirkan. Baby lahir seberat 3.06 kg pada 24 Disember lepas. Nur Damia Insyirah nama diberi. Nampak kecik comel je Damia ni. Pipi labuh pulak tu yang buat geram tu. Dengan ini diistiharkan Afia sudah ada geng. Sebelum ni dia sorang je girl. Alhamdulillah semakin bertambah cucu-cucu mak abah.

Afia kemain lagi suka, kejap-kejap belek baby. Bila geram siap aksi cubit baby dia bagi. Nasib baik cubit-cubit manja. Malas nak taip banyak, jom tengok aksi kak pia kita!



Baby nangis sebab lapar ye bukan sebab kak pia. Tengok gaya dah boleh buatkan Afia adik tak.hakhak..







20 comments:

Puan Mell said... Best Blogger Tips

boley da bg pia adek. hiihi..

eima said... Best Blogger Tips

ololo comey .... tp damia cam kecik lagi lg 6 bln boleh proses dah kot ... hihihihi

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips

sekarang kalo sebut pasal baby, teruja sangat nak baby sendiri..hehe..doakan saya yea :)

lieyalatif said... Best Blogger Tips

kemain pia pegang baby...berani n nampak sgt die ade potensi jadi kakak yg penyanyang ni cik puan kutu oiii hihihihi.....

seronok tgk new born baby...mule laa rindu nak pregnant balik...tapi pkir nak anta mane baby tu yg seriau..dah le putrajaya ni byk kes baby mati kat taska n pengasuh...nauzubillah...

hepi new year n salam maulidur rasul ....

Mar Mansor said... Best Blogger Tips

sedapa nama baby tu..kak pia dah pandai pegang baby ek..comel jek

nurbijen said... Best Blogger Tips

Afia dah ada bakat jadi kakak tu...
Pandai dia riba baby....

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

Sebenarnya dlm hati afia jerit nak adik! Nak adik! Sbb dia suka jd kakak.. Haha.. Cepat² bg adik..

eita said... Best Blogger Tips

waaa...best lah afia dah ada geng nati leh main masak2 sama2

aishah nin said... Best Blogger Tips

Sula la pia ada geng..hihi

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Salam PK :)

Selamat Tahun Baru 2015 ya. Baru hari ni sempat nak jenjalan rumah kawan-kawan. Lama sungguh tak mai utagha tau *_*

Wah, Afia gaya kakak-kakak tu dah ada. Bolehlah kalau dah masuk dalam perancangan 2015 ni nak tambah ahli, PK. Awak tu pun muda belia lagi. Setakat 4,5 orang lagi tu bisa diatur. Hahaha!

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Baca tajuk tu buat saya saspen. Alamakkk puan kutu dah ada baby baru ke? Ni yg rasa nak kejar ni. hehehe... Ooo, rupa2nya anak sedara.

umi alya said... Best Blogger Tips

Boleh dah tu jaga adik..

Sham said... Best Blogger Tips

Boleh harap dh pia tu...tp bleh pcaya ke..?hee3...

nOe suhaimi said... Best Blogger Tips

Afia nak adik tu PK... :)

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Pia dah ada gaya seorang kakak. Hehe..

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Ai PK dah makin rajin menulis.. saya lak yg malas sebab banyak keje..

Ai..ni dia gambar sepupu Fia tu ya.. ai..comel gegirl ni.. dah bolehla tu PK..beranak masa muda ni.. dah tua nanti leh goyang kaki je tau.. boleh plan tambah lagi sorang dua.. k..sayang sokong sangat.. haha..sokong orang syok je..cer diri sdiri??

LYAfrina said... Best Blogger Tips

bguslah afia..
ada sesetengah budak xnak pegang baby n marah bila mak pegang baby sbb jeles.. hehe

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

ank sedara baru ye.
bln dpn sy dpt anak menakan baru jga.
biras nk bsalin.hihi
nway, tahniah
syiok la afia ada geng

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Dah sajak sangat tu PK..... bolehlah proses adik tuk kak Pia hihi...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hahhah boleh sesangat..!! yeayyyyy pia nak jadi kakak... erkkk... hihii